O-STA

Pagani Automobili razkril dvosed Huayra Roadster BC v Zynga's CSR Racing 2

Pagani Automobili razkril dvosed Huayra Roadster BC v Zynginem CSR Racing 2 (Foto: Business Wire)

Prvič doslej proizvajalec avtomobilov predstavlja avtomobil v mobilini igri

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), eden vodilnih globalnih ponudnikov interaktivne zabave, je v svetovno najbolj priljubljeni igri v dirkanju z avtomobili CSR Racing 2 (CSR2) predstavil dih jemajoči novi hiperavto proizvajalca Pagani Automobili, dvosed Huayra Roadster BC. Gre za prvi premer, ko je proizvajalec avtomobilov resnični dizajnerski avtomobil razkril v mobilni igri, preden ga je predstavil javnosti. Roadster BC bo na voljo v posebnem sklopu 80 dirk, kjer se bo na koncu odklenila lestvica vodilnih v vožnji na čas.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005021/en/

Dvosed Pagani Huayra Roadster BC je hiperavto, ki pooseblja zadnjo stopnjo Paganijevega tehničnega in inženirskega razvoja v kombinaciji z najbolj dovršenim raziskovanjem stila in elegance. Zynga je do potankosti natančno preslikala avto v CSR2, prav tako kot je dejanski avto v resnici izdelan za Paganijeve stranke.

"CSR2 ponuja igralcem priložnost, da vozijo redke in drage modele avtomobilov, ki ji večina izmed nas lahko vozi le v sanjah," je dejal podpredsednik CSR2 Julian Widdows. "Videti, kako Paganijev Roadster BC gladko in elegantno dirka po cestah CSR2, je zmagovita mešanica znanosti in umetnosti. Ne moremo povedati, kako smo ponosni, da so nas pri Pagani Automobili izbrali za partnerja pri predstavitvi Roadsterja BC javnosti."

"Ko je Horacio Pagani pred 44 leti začel z načrtovanjem avtomobilov, si ni bilo mogoče zamisliti, da bo avto, kot je Roadster BC, kadarkoli predstavljen svetu v mobilni igri," je dejal poslovni direktor družbe Pagani Automobili America Michael Staskin. "CSR2 smo si izbrali za partnerja pri predstavitvi Roadsterja BC, ker smo oboji vodilni predstavniki vsak v svoji panogi, oboji posvečamo neverjetno pozornost oblikovanju in detajlom in oboji še naprej presegamo, kar velja za običajno v avtomobilski industriji."

CSR2 bo proslavil predstavitev dirkalnika Huayra Roadster BC v lestvici 80 dirk na čas, v katero se bodo lahko igralci podali s Pagani Huayra Coupéjem, ki ga bo podarjen vsem igralcem igre. V času dogodka bodo imeli igralci priložnost, da v svojo zbirko dodajo Pagani Huayra Roadster BC. Kot končno nagrado lahko igralci dobijo dirkalnik Pagani Zonda HP Barchetta, in tako dopolnijo svojo kolekcijo Pagani. S pomočjo obogatene realnosti lahko igralci svoja Pagani vozila parkirajo na svojih dovozih in odprejo vsak kos ter si od blizu ogledajo detajle.

CSR2 je na voljo za brezplačen prenos v spletnih trgovinah App Store in Google Play. Za več informacij o CSR2 obiščite kanale njene skupnosti na Facebooku, Twitterju, Instagramu in YouTubu.

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite na Twitterju in Facebooku.

O podjetju Pagani Automobili S.p.A.

Pagani Automobili S.p.A je italijanski proizvajalec super športnih avtomobilov. Podjetje je leta 1998 ustanovil Horacio Pagani in ima sedež v kraju San Cesario Sul Panaro v občini Modena v Italiji. Filozofija podjetja zaobjema koncept, ki izhaja iz obdobja renesanse in jo pooseblja veliki Leonardo da Vinci, ki je pred več kot 500 leti dejal: "Umetnost in znanost sta disciplini, ki morata hoditi skupaj z roko v roki." Pagani Automobili ustvarjajo v skladu s tem navdihujočim naukom, pri čemer povezujejo tehniko in okus, funkcionalnost in estetiko, obrtniško delo in tehnološko znanje.

Za ogled podpornega materiala za CSR Racing 2 (CSR2) prosimo, kliknite tukaj

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na bodoče razširitve in posodobitve igre CSR Racing 2. Izjave o prihodnosti pogosto vključujejo izraze, kot so "izgledi", "predvideno", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "meni", "cilj" "pričakuje", hkrati pa so izjave v prihodnjiku načeloma izjave o prihodnosti. Doseganje ciljev oziroma uspeh tematike, s katero se ukvarjajo tovrstne izjave o prihodnosti, je podvrženo bistvenim tveganjem, negotovostim in predpostavkam. Na izjave o prihodnosti se ni smiselno preveč zanašati, saj temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan izjave. Za posodobitev tovrstnih izjav ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisanih v naših javnih objavah pri Komisiji za trg vrednostnih papirjev (SEC), katerih kopije lahko pridobite na naši spletni strani za vlagatelje na naslovu http://investor.zynga.com oziroma na spletni strani SEC na www.sec.gov.

Originalno verzijo si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005021/en/

Kontakti

Kontakti za medije pri Zyngi:

Kenny Johnston

kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

ali

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

ONE PR Studio (za Zynga v ZDA US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Vir: Zynga

Pagani Automobili razkril dvosed Huayra Roadster BC v Zynginem CSR Racing 2

Pagani Automobili razkril dvosed Huayra Roadster BC v Zynginem CSR Racing 2 (Foto: Business Wire)

Pagani Automobili razkril dvosed Huayra Roadster BC v Zynginem CSR Racing 2 (Foto: Business Wire)

Pagani Automobili razkril dvosed Huayra Roadster BC v Zynginem CSR Racing 2 (Foto: Business Wire)