O-STA

We Company je podala izjavo o registraciji za predlagano prvo javno ponudbo

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - Podjetje The We Company je danes objavilo, da je pri Komisiji za vrednostne papirje in borze ("SEC") vložilo izjavo o registraciji na obrazcu S-1 v zvezi s prvotno javno ponudbo svojih navadnih delnic razreda A. Število delnic, ki bodo ponujene, in cenovni razpon za predlagano ponudbo še niso določeni.

JP Morgan, Goldman Sachs & Co. LLC, BofA Merrill Lynch, Barclays, Citigroup, Credit Suisse, HSBC, UBS Investment Bank in Wells Fargo Securities bodo sodelovali kot skupni upravljavci knjigovodskih ponudb. Ponudba bo narejena le s prospektom. Kopije predhodnega prospekta v zvezi s ponudbo, če so na voljo, lahko dobite pri: JP Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, ali po telefonu na (866) 803-9204 (brezplačno); in Goldman Sachs & Co. LLC, oddelek za prospekte, 200 West Street, New York, NY 10282, po telefonu na (866) 471-2526, faksu na (212) 902-9316 ali po e-pošti na Prospectusny@ny.email.gs.com.

Izjava o registraciji v zvezi s temi vrednostnimi papirji je bila vložena pri SEC, vendar še ni začela veljati. Teh vrednostnih papirjev ni mogoče prodati, niti ne smejo biti sprejete ponudbe za nakup pred veljavnostjo izjave o registraciji. To sporočilo za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo ali zbiranja ponudb za nakup teh vrednostnih papirjev, prav tako ne sme biti nobene prodaje teh vrednostnih papirjev v kateri koli državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, zbiranje ali prodaja nezakonita pred registracijo oz. kvalifikacija po zakonih o vrednostnih papirjih katere koli takšne države ali sodišča.

Izvorno različico sporočila za javnost si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190814005373/sl/

Stiki

Za medije

Jimmy Asci, Gwen Rocco

Press@wework.com


Za vlagatelje

Aristaia Vasilakis, Chandler Salisbury

investor@we.co


Vir: The We Company

Powered by Business Wire