O-STA

Izjava podjetja The We Company

NEW YORK, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje The We Company (podjetje) je podalo naslednjo izjavo:

"The We Company se veseli svoje prihajajoče prve javne ponudbe delnic, za katero pričakuje, da bo zaključena do konca leta. Radi bi se zahvalili vsem zaposlenim, članom in partnerjem za njihovo nenehno predanost."

To obvestilo za javnost ne predstavlja prodajne ponudbe ali poziva k oddaji ponudb za kakršne koli vrednostne papirje. Tovrstne ponudbe in pozivi k oddaji ponudb za nakup in sama prodaja vrednostnih papirjev bodo izvedeni v skladu z registracijskimi pogoji, navedenimi v Zakonu o vrednostnih papirjih (Securities Act) iz leta 1933. Registracijska izjava, ki se nanaša na te vrednostne papirje, je bila vložena pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo, vendar še ni stopila v veljavo. Dokler registracijska izjava ne stopi v veljavo, prodaja vrednostnih papirjev ni mogoča, prav tako ni mogoče sprejemati ponudb za nakup. Izvode predhodnega prospekta o ponudbi, ko bo ta na voljo, lahko prejmete v podjetju The We Company, 115 West 18th Street, New York, New York 10011.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005948/en/

Kontakti:

Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco
Press@we.co

Vir: The We Company