O-STA

Nova BitHarpova tehnologija za rudarjenje vznemirila trg kripto valut

WELLINGTON, Nova Zelandija--(BUSINESS WIRE)-- Hitro razvijajoči se globalni trg kriptovalut zadnje dni vznemirja novica o dveh novih izjemnih orodjih za rudarjenje, Lyre Miner in Harp Miner podjetja BitHarp Group Limited (www.bitharp.com). Namesto da bi se osredotočali na visoko usposobljene in tehnološke podkovane strokovnjake za rudarjenje, sta bili ti orodji oblikovani tako, da omogočajo tistim, ki se občasno navdušujejo nad kripto valutami oz. rudarijo le občasno, da zaslužijo bogastvo z rudarjenjem.

Industrija rudarjenja kripto valut je v zadnjih letih izjemno napredovala, vendar zaradi visoke tehničnosti tega področja ni dosegla ljudi, ki niso tehnološko podkovani oz. jih je dosegla v manjši meri. BitHarp je to percepcijo že postavil pod vprašaj tako, da je ustvaril dve orodji, ki jih uporabnik dobi že skonfigurirani in jih mora le vklopiti za preprosto izkušnjo rudarjenja.

V manj kot mesecu dni, kolikor sta na trgu, je orodji Lyre Miner in Harp Miner preizkusilo veliko navadnih uporabnikov brez tehničnega predznanja, katerim se je investicija solidno povrnila. To omogoča izjemna hitrost iskanja ključev, ki jo ponujata izdelka. Z nizko porabo energije, ki za Lyre Miner znaša 600 W, za Harp Miner pa 2400 W, se orodji uvrščata med najbolj energetsko učinkovito strojno opremo za rudarjenje na trgu.

Lyre Miner in Harp Miner se lahko uporabljata za rudarjenje kriptovalut Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Dash, in sicer s spodaj navedenimi hitrostmi iskanja ključev:

Lyre Miner: 335 TH/s za Bitcoin, 55 GH/s za Litecoin, 14 GH/s za Ethereum in 9 TH/s za Dash

Harp Miner: 2000 TH/s za Bitcoin 300 GH/s za Litecoin, 75 GH/s za Ethereum in 50 TH/s za Dash.

Orodji za rudarjenje BitHarpa sta primerni za domačo uporabo, saj ustvarjata le malo toplote in hrupa. Poleg tega za razliko od stotine drugih podobnih izdelkov na trgu Lyre Miner in Harp Miner zavzemata zelo malo prostora. BitHarp orodji trenutno ponuja v akcijski promocijski ponudbi 3 plus 1 gratis, ki se izteče 2. oktobra.

Če želite izvedeti več o Lyre Minerju in Harp Minerju, prosimo, obiščite https://www.bitharp.com/

O BitHarpu: BitHarp je proizvajalec kriptovalut s sedežev v Novi Zelandiji, ki izdeluje najbolj zmogljivo in prilagodljivo opremo za rudarjenje, ustvarjeno z namenom, da olajša rudarjenje in da to postane bolj dobičkonosno za vlagatelje.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko pogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190929005036/en/

Kontakt

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279


Vir: BitHarp Group Limited