O-STA

Nordson na sejmu FABTECH predstavlja Encore® Engage kontrolni mehanizem za prašno premazovanje

Povsem na novo zasnovana, intuitivna uporabniška izkušnja

AMHERST, Ohio -(BUSINESS WIRE) - Nordson Industrial Coating System, podjetje v okviru družbe Nordson (NASDAQ: NDSN), ki je vodilen dobavitelj opreme za natančno izvajanje industrijskih premaznih rešitev, predstavlja Encore® Engage, svoj najnovejši kontroler za prašno premazovanje. Nova generacije Nordsonove kontrolne tehnolgije za prašno premazovanje obljublja preprost, intuitiven nadzor, večjo učinkovitost in maksimalno produktivnost.

Encore Engage strankam omogoča jasnost in samozavest na vsakem koraku prašnega premazovanja. "Encore Engage smo že v samem izhodišču zasnovali z mislijo na prašne premazovalce, pri čemer smo v sistem vgradili povratne informacije s strani strank in naredili uporabniško izkušnjo za ključno prioriteto," pravi Stephen Lovass, izvršni podpredsednik Nordson Industrial Coatings Systems.

Encore Engage operaterjem s pomočjo preprosto razumljivega 15-palčnega zaslona na dotik, ki uporablja sodobno grafiko in intuitivno navigacijo, pomaga nadgrajevati znanje o procesu in postati strokoven prašni premazovalec. Omogočena je tudi recepturna navigacija za posamezne korake, ki ima prednastavljene možnosti, s pomočjo katerih lahko operaterji samozavestno ustvarjajo nove recepture. Video navodila zagotavljajo jasnejši dostop do ključnih informacij in nudijo dodatno podporo za ključna opravila. Encore Engage za operaterje po svetu nudi zaslonske možnosti v večih jezikih, s čimer se opravi ugibanje in negotovost.

Nordson ima 65 let izkušenj z inoviranjem, ki strankam pomaga do večje konkurenčnosti in boljših izdelkov. Encore Engage, še en primer tovrstne inovacije, se povezuje z Nordson Wisdom™ platformo za pametne povezave, IIoT rešitvijo (industrijski internet stvari), ki popelje stranke na področju prašnih premazov v dobo industrije 4.0. Encore Engage in Wisdom platforma za pametne povezave sta kombinacija Nordsonove preverjene strojne opreme, kontrolnih mehanizmov, izvedbene strokovnosti in podpore na terenu, ki strankam pomaga izboljšati svoj proizvodni proces.

Lovass dodaja: "Naš Encore Engage kontrolni mehanizem omogoča operaterjem prašnega premazovanja postati resnično strokovni. Naš namen je bil, da prašnim premazovalcem zagotovimo kontrolni mehanizem, ki ga ne le z veseljem uporabljajo, ampak jim tudi omogoča, da svoje delo opravljajo samozavestno."

Več informacij o Encore Engage kontrolorju za nanašanje praška najdete na www.nordsoncoating.com/engage .

Demonstracija sistema Encore Engage poteka na sejmu FABTECH 2019 v prostoru B13018.

O podjetju Industrial Coating Systems

Nordson Industrial Coating Systems (ICS) oblikuje in proizvaja opremo za natančno nanašanje in sušenje praškov, barv, tekočin, lepil in tesnil. ICS ima laboratorijske in proizvodne obrate v Severni Ameriki, Evropi in Aziji, s pomočjo njih pa podpiramo našo globalno bazo strank v široki paleti tržnih segmentov, vključno z avtomobilsko industrijo, aeronavtiko, elektroniko, kmetijstvom, gradbeništvom, aparati, pohištvom, industrijo pijač itd. Nordson ICS, avtomatična učinkovitost. Več informacij najde na www.nordson.com/industrial-coating-systems .

O družbi Nordson Corporation

Nordson Corporation (Nasdaq: NDSN) razvija, izdeluje in trži specifične izdelke in sisteme za natančno nanašanje in procesiranje lepil, premazov, polimerov in plastik, tesnil, biomaterialov in drugih materialov za tekoče upravljanje, testiranje in pregledovanje, UV sušenje in površinsko plazma obdelavo, vse pa je podprto z nanašalskim strokovnim znanjem in neposredno globalno prodajo in storitvami. Nordson služi široki paleti končnih tržnih potreb za netrajno potrošno blago, za trajno blago in tehnologijo, vključno z embalažami, netkanim blagom, elektroniko, medicino, napravami, energijo, transportom, gradbeništvom in splošnim sestavljanjem ter končno obdelavo izdelkov. Leta 1954 ustanovljena družba, ki ima sedež v mestu Westlake v ameriški zvezni državi Ohio, ima podružnice in podporne pisarne v več 30 državah.


Izvorna različica obvestila na businesswire.com je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20191110005055/en/

Kontakti

Christina Mahlenkamp
+1.440.414.5186
Christina.Mahlenkamp@nordson.com

Vir: Nordson Industrial Coating Systems