O-STA

Otvoritev Mercator Centra Nova Gorica

10. maja otvoritev novega Mercator Centra v Novi Gorici – Najboljši sosed na 40.000 m2 – Pot v tujino bo odveč

V četrtek 10. maja, ob 13. uri, bo slavnostna otvoritev Mercator Centra Nova Gorica. Že 12. Mercatorjevo nakupovalno središče po vrsti bo v Kromberku pri Novi Gorici, na Industrijski cesti 6, dovoz bo s ceste Ajševica - Nova Gorica. "Otvoritev novega dvoetažnega nakupovalnega središča na Severnem Primorskem je pomemben korak na poti uresničitve našega cilja, da prav vsem slovenskim potrošnikom ponudimo nakupovanje v najsodobnejših trgovskih okoljih. S tem centrom bo Mercator vsem potrošnikom regije, še posebej pa tistim, ki se pogosto po nakupih odpravijo čez mejo, ponudil enak, če ne še bolj kakovosten in ugoden nakup doma. Prijetno nakupovalno izkušnjo zagotavlja pestra in regionalno prilagojena ponudba, konkurenčne cene in kakovostna storitev naših zaposlenih. Pot v tujino bo tako odveč," meni predsednik uprave Poslovnega sistema Mercator Zoran Janković.

Celoten kompleks se bo raztezal na 40.000 m2, nakupovalni center pa bo stal na 16.600 m2. Za zadovoljstvo potrošnikov bo skrbelo 300 zaposlenih. 5.000 m2 velik hipermarket Mercator bo ponujal več kot 20.000 izdelkov, katerih izbor bo prilagojen Primorski regiji. Poleg prodajnih polic bodo v hipermarketu tudi posebni oddelki svežega programa: mesnica, delikatesa, pekarna, ribarnica, na voljo pa bo seveda tudi velika izbira svežega sadja in zelenjave. Prijetno in udobno nakupovanje bo zagotavljalo tudi 16 blagajn, ki bodo s svojim delovanjem poskrbele za kratko čakalno dobo pred njimi.

Pod isto streho bo center gostil kar 46 trgovskih in storitvenih lokalov. Poleg hipermarketa bodo v centru še druge Mercatorjeve prodajalne in lokali - Mercator restavracija, Mercator parfumerija, Santana bar, vrtni center Aura, INTERSPORT, Mercator salon pohištva, Modiana in avtomoto trgovina Trgoavto, ki so že tradicionalni del ponudbe Mercatorjevih centrov. Za raznolikost ponudbe pa bodo poskrbeli še zlatarna, optika, papirnica in knjigarna, zeliščna lekarna, negovalna kozmetika, trgovini s pomožnimi zdravilnimi sredstvi in zdravstvenimi pripomočki ter čaji in napitki, prodajalna usnjene galanterije, prodajalna šolskega in pisarniškega programa, trgovina z nogavicami, več trgovin z modnim tekstilom, par trgovin z obutvijo, trgovine z otroškim programom, ponudba darilnega programa, športna trgovina, trgovina z računalniki in telefoni, prodajalna s hrano za male živali, med ponudbami storitev pa še frizerski salon, banka in bankomat, borzna hiša, športna loterija, kavarna, sladoledni bar, kemična čistilnica, fotoatelje, zavarovalnica, in likovna galerija.

Poleg nakupovalnih enot bo Mercator poskrbel tudi na otroke, ki bodo imeli posebej urejeno otroško igrišče. Tako se bodo lahko zabavali starši in njihovi najmlajši. In seveda, tudi s parkiranjem ne bo težav – 717 parkirišč in posebej urejeni neposredni dostopi v spodnje in zgornje pritličje, dvigalo za invalide in tekoče stopnice.

Mercator Center Nova Gorica vas pričakuje od 10. maja 2001, od ponedeljka do sobote od 9.00 do 21.00 in ob nedeljah in praznikih od 9.00 do 15.00. Pridite. Po brezmejnih nakupih.