O-STA

Amazon Studios je naročil četrto sezono nagrajene komične serije The Marvelous Mrs. Maisel

CULVER CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- (NASDAQ:AMZN) - Produkcijska in distributerska hiša Amazon Studios je danes sporočila, da je naročila četrto sezono komične serije The Marvelous Mrs. Maisel (Čudovita gospa Maisel), ki je prejemnica tako nagrad emmy kot zlatih globusov. Tretja sezone serije je premiero doživela 6. decembra na Amazonovi platformi za pretakanje video vsebin Amazon Prime Video v več kot 200 državah in ozemljih po vsem svetu. The Marvelous Mrs. Maisel je ta teden prejela dve nominaciji za zlati globus - za najboljšo televizijsko serijo v kategoriji glasbenih ali komičnih serij ter za zvezdnico serije Rachel Brosnahan v kategoriji najboljše igralke v glasbenih ali komičnih serijah.

"Navdušeni smo bili, ko smo slišali, da že četrtič ne rabimo spakirati in zapustiti snemalnih prostorov," sta dejala ustvarjalka in izvršna producentka serije Amy Sherman-Palladino in izvršni producent Daniel Palladino. "Rada bi se zahvalila Amazonu za njihovo zaupanje in podporo, sodelovanje in navdušenje in za to, da so nam omogočili, da se lahko še malce družimo z našimi najljubšimi ljudmi, celotno zasedbo in ekipo serije."

"The Marvelous Mrs. Maisel je svetovni fenomen in tretja sezona ni bila nobena izjema, saj je bila njena prva epizoda najbolje gledana uvodna epizoda serije. Zelo smo veseli, da si bodo naše stranke lahko ogledale nadaljevanje zgodbe protagonistke Midge v četrti sezoni na platformi Prime Video," je dejala vodja Amazon Studios Jennifer Salke. "Amy in Dan sta s svojo edinstveno duhovitostjo in občutkom za podrobnosti ustvarila zelo smešne in očarljive like, s katerimi se lahko poistovetiš. Naše stranke po vsem svetu bodo zadovoljne, da so dobile še eno sezono, ki poteka v svetu The Marvelous Mrs. Maisel."

V tretji sezoni serije The Marvelous Mrs. Maisel sta Midge in Susie odkrili, da je življenje na turneji skupaj s Shyjem glamurozno, a hkrati naredi človeka skromnejšega, ter prejeli lekcijo o svetu zabavljaštva, ki je nikoli ne bosta pozabili. Joelu je bilo medtem težko podpirati Midge pri doseganju njenih ciljev. Abe je sprejel novo misijo, Rose pa je spoznala, da ima lastne talente.

The Marvelous Mrs. Maisel je prejemnica 16 emmyjev, vključno z emmijem za izjemno komično serijo, ter treh zlatih globusov, vključno s tistim za najboljšo televizijsko komično serijo, petih nagrad ameriških kritikov Critics' Choice Awards, vključno z nagrado za najboljšo komično serijo, dveh nagrad PGA, nagrade WGA in nagrade Peabody.

Igralska zasedba serije The Marvelous Mrs. Maisel vključuje Rachel Brosnahan, prejemnico nagrade emmy in zlatega globusa, Tonyja Shalhouba, prejemnika zlatega globusa in štirikratnega zmagovalca nagrade emmy, Alexa Borsteina, dvakratnega prejemnika nagrade emmy, Marin Hinkle, nominirano za nagrado emmy. Michaela Zegena, Kevina Pollaka, Caroline Aaron in Jane Lynch, prejemnico nagrade emmy.

Člani platforme Prime lahko pretakajo serijo The Marvelous Mrs. Maisel na www.amazon.com/Maisel. Člani si lahko serijo naložijo tudi na mobilne naprave ter jo tako gledajo, ko niso na spletu, brez dodatnih stroškov. Serija je dostopna po vsem svetu na PrimeVideo.com za člane storitve Prime Video v več kot 200 državah in ozemljih. Glejte kjerkoli in kadarkoli z aplikacijo Prime Video na pametnih televizijah, mobilnih napravah, napravah Fire TV, Fire tablet, Apple TV, Chromecast, igralnih napravah, Comcast X1 ali na spletu. Za celotni seznam kompatibilnih naprav obiščite amazon.com/howtostream. Stranke, ki še niso članice storitve Prime, se lahko naročijo na brezplačno poskusno obdobje na www.amazon.com/prime.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191212005869/en/

Kontakti

Amazon.com, Inc.
Media Hotline
Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

Vir: Amazon Studios