O-STA

Mary Kay še naprej zavezana raziskovanju znanosti o koži s svojim prvim sodelovanjem s kongresom International Master Course on Aging Science

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay, eno izmed najbolj inovativnih podjetij za nego kože na svetu, je sporočilo, da vstopa v sodelovanje s kongresom International Master Course on Aging Science (Mednarodni strokovni tečaj znanosti o staranju kože - IMCAS). Od 30. januarja do 1. februarja bo podjetje IMCAS organiziralo svoj letni 22. svetovni kongres v Parizu, kjer bodo uveljavljeni mednarodni strokovnjaki na področju dermatologije, plastične kirurgije in znanosti o staranju kože predstavili in se seznanili z najnovejšimi raziskovalnimi inovacijami, da bi tako nadgradili standarde lastnih praks.

Letos bo dogodek pritegnil več kot 12.000 obiskovalcev, na voljo bo 345 znanstvenih seminarjev in 800 mednarodno uveljavljenih strokovnjakov, ki bodo predstavljali nova dognanja. Letošnja konferenca IMCAS bo tako omogočala edinstveno izkušnjo, ki bo zajemala obsežen nabor tečajev in seminarjev, namenjenih izboljšanju lastnega strokovnega znanja in veščin.

"Veselimo se, da bomo še naprej sodelovali z znanstveno skupnostjo po vsem svetu in smo zavezani, da delimo naše inovativne raziskave s strokovnjaki na področju znanosti o koži in staranju kože," je dejala Dr. Lucy Gildea, vodja znanstvenega oddelka pri Mary Kay Inc. "Ponosni smo, da smo bili povabljeni k sodelovanju z IMCAS, prestižno organizacijo, ki si prizadeva za visokokakovostna izobraževanja o plastični kirurgiji in dermatologiji."

Dr. Michelle Hines, vodja formuliranja produktov pri Mary Kay, je bila povabljena, da je ena izmed govork na dogodku učne platforme Akademija IMCAS, ki bo razpravljal o kemičnem pilingu v službi ali doma, skupaj z drugimi uveljavljenimi strokovnjaki.

Kongres IMCAS je bil ustanovljen leta 1994 v Parizu in je namenjen plastičnim kirurgom in dermatologom. Že od samega začetka si IMCAS prizadeva premostiti vrzel znanja med plastično in rekonstruktivno kirurgijo in dermatologijo ter tako ustvarja sinergije in pomaga združevati ti dve področji. Njegovo poslanstvo je, da omogoči strokovnjakom s področja estetike takojšnji dostop do kvalitetnih znanstvenih vsebin. IMCAS je nedavno ustanovil tudi Akademijo IMCAS, platformo za e-učenje, ki nudi svojim naročnikom takojšnji dostop do izobraževalnih videov, znanstvenih razprav, intervjujev s strokovnjaki itd.

Za več informacij o kongresu IMCAS pojdite na: https://www.imcas.com/en

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je prebila stekleni strop, je svojo kozmetično podjetje ustanovila pred več kot 56 leti s tremi cilji: razviti dobre priložnosti za ženske, ponuditi mamljive proizvode in izboljšati svet. Te sanje so se razcvetele v večmilijardno družbo, ki ima v skoraj 40 državah več milijonov prodajalcev. Mary Kay vlaga v znanost, ki stoji za lepoto, in izdeluje najsodobnejšo kozmetiko za nego kože, ličila, dišave in prehranska dopolnila. Družba Mary Kay je zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, zato prek partnerstev z različnimi organizacijami po svetu podpira raziskave raka, deluje na področju boja proti nasilju v družini, skuša polepšati naše skupnosti in vzpodbuja otroke, da uresničijo svoje sanje. Prvotna vizija Mary Kay Ash - z vsako šminko posebej - se še vedno blešči. Za več informacij obiščite MaryKay.com.

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200129005094/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. Korporativne komunikacije
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay