O-STA

Mary Kay sodeluje pri dermatološkem simpoziju 2020 Generational Dermatology Palm Springs Symposium

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay, eno najbolj inovativnih podjetij za nego kože na svetu, s podporo dermatološkemu srečanju 2020 Generational Dermatology Palm Springs Symposium, ki traja od 14. do 16. februarja, nadaljuje svojo več desetletij trajajočo podporo lepotilni in znanstveni skupnosti.

To obvestilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. V polnem obsegu je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

Generational Dermatology, ki jo je ustanovila dr. Wendy E. Roberts, za starajoče paciente uporablja večdesetletni pristop, vključno z zdravstveno, kirurško in estetsko dermatologijo. Pričujoč simpozij naslavlja dermatologe in druge specialiste na vseh kariernih stopnjah. Udeleženci se v letovišču Omni Rancho Las Palmas, Rancho Mirage, srečujejo z vodilnimi strokovnjaki in mnenjskimi voditelji.

"Pri naši zavezanosti znanosti kožne nege ne gre samo za izdelavo novih produktov Mary Kay," je povedala dr. Lucy Gildea, vodja znanstvenega oddelka pri Mary Kay Inc. "Naše sodelovanje z dogodki, kot je Generational Dermatology, nam omogočajo izmenjavo inovativnih zamisli in odkritij z dermatologi in podpirajo napredek na področju zdrave kože. To srečanje nam veliko pomeni tudi zato, ker podpira naše kolege v dermatologiji skozi njihove celotne kariere."

Oddelek Mary Kay za raziskave in razvoj je namenjen odkrivanju trendov in tehnologij, ki podjetju omogočajo ustvarjati proizvode, ki se jim ni moč upreti in ki strankam zagotavlja inovativne lepotne koristi. Ekipa za raziskave in razvoj pod vodstvom dr. Lucy Gildea vsebuje priznane znanstvenike z vsega sveta, ki imajo doktorate in druge visoke nazive iz množice disciplin: biologija kože, celična biologija, kemija, biokemija itd.

Generational Dermatology je le zadnji v 2020 s strani Mary Kay podprtih dogodkov znanstvene in akademske skupnosti, ki krepijo dolgoročno zavezanost znamke k napredku raziskovanja in razvoja zdravja kože. Mary Kay vsako leto izvede na sto tisoče znanstvenih testov na izdelkih in sestavinah, s čimer zagotavlja najvišje standarde varnosti, kakovosti in učinkovitosti. Mary Kay ima v svojem globalnem portfelju več kot 1.500 patentov za proizvode, tehnologije in oblikovanje embalaže. Leta 2018 je podjetje oznanilo odprtje več kot 100 milijonov dolarjev vredne, z najnaprednejšo tehnologijo podprte enote za proizvodnjo ter raziskave in razvoj v Lewisvillu v Teksasu.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je prebila stekleni strop, je svojo kozmetično podjetje ustanovila pred več kot 56 leti s tremi cilji: razviti dobre priložnosti za ženske, ponuditi mamljive proizvode in izboljšati svet. Te sanje so se razcvetele v večmilijardno družbo, ki ima v skoraj 40 državah več milijonov prodajalcev. Mary Kay vlaga v znanost, ki stoji za lepoto, in izdeluje najsodobnejšo kozmetiko za nego kože, ličila, dišave in prehranska dopolnila. Družba Mary Kay je zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, zato prek partnerstev z različnimi organizacijami po svetu podpira raziskave raka, deluje na področju boja proti nasilju v družini, skuša polepšati naše skupnosti in vzpodbuja otroke, da uresničijo svoje sanje. Prvotna vizija Mary Kay Ash - z vsako šminko posebej - se še vedno blešči. Za več informacij obiščite MaryKay.com.

Na fotografiji: Dr. Lucy Gildea vodja znanstvenega oddelka pri Mary Kay Inc. (Foto: Mary Kay Inc.)

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 ali media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay Inc.