O-STA

OpenSesame ponudil brezplačen dostop do tečaja o pripravljenosti na koronavirus in delu od doma

Podjetja se obračajo k e-učenju z namenom preprečiti širjenje koronavirusa in pripraviti delovno silo za delo in izobraževanje od doma

PORTLAND, Ore.--(BUSINESS WIRE)-- OpenSesame, globalen inovator na področju e-učenja, je sporočil, da neomejeno in brezplačno odpira dostop do vseh e-tečajev v več jezikih na temo preprečevanja koronavirusa in drugih bolezni ter na temo dela z doma in upravljanja delavcev na daljavo.

"Pri OpenSesame se trudimo, da bi v polni meri podprli svoje stranke in tudi vsa druga podjetja pri varovanju njihovih zaposlenih in pri zagotavljanju njihove učinkovitosti," je povedal izvršni direktor Don Spear.

"Ko škoda, ki jo povzroča COVID-19 z vsakim dnem eksponentno raste, ko se vrstijo prepovedi potovanj in ko običajno izobraževanje ni več možno, predstavlja e-učenje za organizacije najboljšo možnost izobraževanja in zaščite njihovih delavcev."

Vse organizacije lahko do 15. maja 2020 pridobijo dostop do teh brezplačnih tečajev o najboljših praksah za preprečevanje koronavirusa in delu od doma. Več informacij in prost dostop do naših tečajev je na voljo na go.opensesame.com/free-offer.

O družbi OpenSesame

OpenSesame pomaga pri razvoju najbolj produktivnih in občudovanih delovnih sil na svetu. Z najbolj celostnim naborom e-tečajev vodilnih založnikov na svetu vam lahko pomagamo na vsakem koraku - pri iskanju tečajev, pri njihovem prilaganju vašim glavnim potrebam, pri njihovem usklajevanju z vašim sistemom za upravljanje učenja ter pri večanju izkoristka in izboljšavi vaših programov učenja in razvoja. OpenSesame vam ne zagotavlja le prožnosti v smislu večih možnosti nakupa ampak tudi preprosto uporabo in izvedbo vaših e-tečajev. Za več informacij obiščite www.opensesame.com.

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200314005030/en/

Kontakti

Diane Haines
OpenSesame
+1 (503) 808-1268
diane.haines@opensesame.com

Vir: OpenSesame