O-STA

V občini Kamnik uvedena telefonska številka za dostavo nujnih življenjskih potrebščin starejšim občankam in občanom, ki živijo sami

Na Občini Kamnik smo vzpostavili telefonsko številko 051/374-207 (Katja Vegel-Občina Kamnik) ZA OBČANE V STISKI IN NJIHOVO OSKRBO OZIROMA DOSTAVO NUJNIH ŽIVLJENJSKIH POTREBŠČIN (HRANA, ZDRAVILA), KI VELJA IZKLJUČNO ZA OSKRBO STAREJŠIH OBČANK IN OBČANOV, KI ŽIVIJO SAMI. Na številko lahko pokličete od ponedeljka do nedelje med 9. in 20. uro.

Občanke in občane pozivamo k doslednemu upoštevanju tega, da na telefonsko številko kličejo izključno tisti, ki to potrebujejo.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite občine Kamnik v soboto, 14. marca 2020

Zaradi preventivnih ukrepov je pogodbeno podjetje Občinskega štaba Civilne zaščite, Komunalno podjetje Kamnik, d. o. o., po navodilu Občinskega štaba Civilne zaščite danes, 14. marca 2020, opravil dezinfekcijo avtobusnih in železniških postajališč na relaciji Mekinje-Vrhpolje-Kamnik-Šmarca. V nadaljevanju sledi še dezinfekcija odprtih igrišč, in sicer Keršmančev park in igrišče pri Titanovi brvi. Ostala otroška igrišča, v upravljanju Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, do nadaljnjega ostajajo zaprta.

Pri tem naj posebej opozorimo, da gre za preventivne aktivnosti.