O-STA

Župan presenetil stanovalke in stanovalce Doma starejših občanov Kamnik

V Domu starejših občanov Kamnik trenutno stanuje približno 190 stanovalk in stanovalcev. Čas velikonočnih praznikov žal mnogi ne bodo mogli preživeti v krogu svojih najljubših, zato jim je župan skupaj s poveljnikom Občinskega štaba Civilne zaščite prinesel sladko presenečenje. Zaželela sta jim prijetne praznike z mislijo na to, da ostanejo zdravi. Darilo je prevzela direktorica Doma starejših občanov Kamnik Maja Gradišek.

Priprava tržnega prostora na Tomšičevi ulici v Kamniku

Na tržnici Kamnik na Tomšičevi ulici je upravljalec tržnice Komunalno podjetje Kamnik, d. o. o., v sodelovanju s poveljnikom Občinskega štaba Civilne zaščite, že v zgodnjih jutranjih urah pripravil vse potrebno za to, da se dejavnost izvaja v skladu s priporočenimi navodili pristojnih institucij. Nameščene so bile opozorilne table z novim režimom nakupovanja ter urejena pot vhoda in izstopa na tržnico. Občanke in občane moramo na tem mestu pohvaliti, saj se resnično obnašajo odgovorno, pri nakupovanju pa dosledno upoštevajo vsa priporočena navodila. Tudi danes je za red skrbela redarska služba Občine Kamnik, pri usmerjanju in z napotki pravilnega obnašanja pa so sodelovali štirje prostovoljci Študentskega kluba Kamnik.

Celotno novico skupaj s slikovnim gradivom si lahko ogledate na spletni povezavi: https://www.kamnik.si/novice/Aktivnosti-Obcinskega-staba-Civilne-zascite-v-soboto-11-aprila-11-04-2020.