O-STA

Ko nas obkrožajo novice COVID-19, nekateri pišejo drugačne, bolj spodbudne in pozitivne zgodbe

V časih, ko nas obkrožajo predvsem novice, povezane z obolelimi za COVID-19, so se nekateri odločili, da bodo pisali drugačne, bolj spodbudne in pozitivne zgodbe. Objavljamo tiste novice, ki smo jih prejeli na Občino Kamnik, verjamemo pa, da je marsikdo kakorkoli na različne načine pomagal po svojih močeh. Zato vsem iskrena hvala za solidarnost!

Prejeli smo donacije različnih podjetij, tudi občinski svetniki so stopili skupaj v času koronavirusa, ker pomoč potrebujejo številni okoli nas, smo vzpostavili posebno humanitarno linijo, kamniški gostinec Primož Repnik kuha brezplačna kosila za šoloobvezne otroke, donacijo je predala Anina zvezdica Kamnik, Prostovoljno gasilsko društvo Šmarca je Osnovni šoli Marije Vere doniralo prenosni računalnik, zvesta članica Društva Utrip-Motnik pa je prostovoljno zašila 450 pralnih mask in jih poslala krajanom in krajankam Motnika.

Celotno novico skupaj s slikovnim gradivom si lahko ogledate na povezavi: https://www.kamnik.si/novice/Ko-nas-obkrozajo-novice-COVID-19-nekateri-pisejo-drugacne-bolj-spodbudne-in-pozitivne-zgodbe-29-04-2020