O-STA

Kamniški kulturni ustvarjalci pripravljajo video vsebine

Kamnik je kulturno mesto. Lokalna ponudba, sestavljena iz lokalnih in gostujočih ustvarjalcev, dostikrat presega število obiskovalcev. Nenadna situacija preprečuje kakršnokoli zbiranje na javnih dogodkih, prav tako večji umetniški kolektivi, društva, kulturni zavodi in festivali ne morejo producirati nove ponudbe. In na tem mestu bodo kamniški kulturni delavci in ustvarjalci poskušali vsakodnevno poskrbeti za nekaj najbolj zanimivih, če se le da, tudi lokalno obarvanih vsebin.

Kamniški kulturni ustvarjalci pripravljajo pestre kulturne dogodke, sicer le kot video vsebine, preko katerih se bodo potrudili, da bodo poskušali vsakodnevno poskrbeti za nekaj najbolj zanimivih, če se le da, tudi lokalno obarvanih vsebin. Danes, 21. marca 2020, sta na sporedu že dva zanimiva dogodka, vredna ogleda, ki sta sicer dostopna le preko Facebooka, a se bodo ustvarjalci potrudili, da bo čim več vsebin dostopnih na običajnih spletnih straneh.
Celotno novico si lahko ogledate na spletni povezavi: https://www.kamnik.si/novice/Kamniska-kulturna-karantena-21-03-2020.