O-STA

Kamniški prostovoljci s sloganom ZA SOLIDARNOST, DA ODŽENEMO KORONA NEVARNOST!

Kamniški prostovoljci, ki delujejo v okviru Občinskega štaba Civilne zaščite (trenutno po večini članice in člani Študentskega kluba Kamnik), ki pomagajo občankam in občanom v stiski in tistim, ki so oboleli ter nimajo nikogar (sosedov, prijateljev,...), ki bi jim priskrbel nujne življenjske potrebščine (hrano, zdravila in podobno), bodo od danes dalje nosili posebne majice. Prepoznali jih boste po napisu "ZA SOLIDARNOST, DA ODŽENEMO KORONA NEVARNOST!". Slogan so ustvarili na Študentskem klubu Kamnik, in sicer pod vodstvom mentorice prostovoljcev Anamarije Dolenc. Glede na to, da je stanje v državi in naši občini takšno, da bi lahko na vrata potrkali tudi kakšni nepridipravi, ki si želijo izkoristiti nemoč predvsem najbolj ranljivih skupin naše družbe, smo se odločili, da naše, kamniške prostovoljce naredimo bolj prepoznavne.

Na tem mestu se jim župan Matej Slapar skupaj z Občinskim štabom Civilne zaščite in podžupanom Aleksandrom Uršičem iskreno zahvaljuje, saj so nam ob kakršnikoli uri in kadarkoli pripravljeni nesebično pomagati. Njihova solidarnost ne pozna meja!

Celotno novico skupaj s slikovnim gradivom si lahko ogledate na spletni povezavi: https://www.kamnik.si/novice/Kamniski-prostovoljci-s-sloganom-ZA-SOLIDARNOST-DA-ODZENEMO-KORONA-NEVARNOST-23-03-2020.