O-STA

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 24. marca

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik občanke in občane obvešča, da so zaradi ogromne količine administrativnega dela in neobvladljive količine klicev s potrebo po administrativnih storitvah, okrepili administrativne ambulante in obstoječi dodali še dodatno telefonsko številko.

Številki za naročanje administrativnih storitev (recepti, napotnice, bolniške...) sta sedaj:

  • 01/8318 626,
  • 01/8318 628.

Danes zgodaj zjutraj se je ekipa pogodbenega podjetja Občinskega štaba Civilne zaščite Komunalnega podjetja Kamnik, d. o. o. po navodilu Občinskega štaba Civilne zaščite lotila razkuževanja javnih ustanov, in sicer vhodnih točk ter neposredne okolice, kjer je žarišče za prenos okužbe največje (predvsem v središču mesta). S pripravami od 3. ure zjutraj ter s pričetkom ob 4. uri so se dekontaminirale lokacije na različnih javnih površinah ter nekatere vstopne točke trgovin.

Danes je bil na terenu en prostovoljec, ki je enemu občanu na dom dostavil topli obrok, dvema občanoma pa je pomagal pri nakupu in dostavi živil na dom. Župan Matej Slapar se je iskreno zahvalil vsem interventnim službam, ki delajo za nas.

Celotno novico skupaj s slikovnim gradivom si lahko ogledate tukaj: https://www.kamnik.si/novice/Aktivnosti-Obcinskega-staba-Civilne-zascite-v-torek-24-marca-24-03-2020.