O-STA

Finančna uprava- FURS- zaenkrat še odprt!

Finančna uprava republike Slovenije (FURS), je navkljub omejevalnim ukrepom še odprta. Sprejeti pa so določeni ukrepi poslovanja z zavezanci! V času, ko je Finančna uprava še odprta, morate pri poslovanju upoštevati ta navodila! FURS je tako še vedno dosegljiv!

Pri podjetju Data d.o.o. lahko dobite vse kar potrebujete pravnega v zvezi z delovno-pravnimi sporazumi in davčnih svetovanj!

Pri podjetju že vrsto let služimo samostojnim podjetnikom, podjetnikom in podjetjem tako s strokovnimi svetovanji glede zakonodaje ali davčnih ugodnosti, kot tudi pravilne uveljavitve določenih pravnih dejanj!

Pišite nam na data@data.si za posvet ali izdelavo ponudbe!

Finančna uprav poziva k čim večji oddaji elektronskih vlog!

FURS poziva vse zavezance k oddaji vseh vlog, ugovorov, pritožb in drugih obrazcev po elektronski poti. Tako preko e-Davkov ali mobilne aplikacije. Tudi na vprašanja je Finančna uprava dosegljiva preko elektronske pošte ali telefona.

Vloge in obrazce je mogoče odložiti v predalnik pred vhodi v prostore posameznih uradov.

Če se le da, ne tratite časa uslužbencem Finančnega urada. Najprej vprašajte svoj računovodski servis!

Pri podjetju Data d.o.o. tudi v času izrednih ukrepov in zaključnih bilanc, računovodski strokovnjaki odgovarjajo na vprašanja strank in jih napotijo k oddaji primerih obrazcev - v večji meri kar preko spleta!

Predstavljajte si, kako je lažje izvedeti natančno kaj morate storiti na Finančnem uradu in to tudi opravite v koraku ali dveh (elektronsko), brez nepotrebnega tekanja od okenca do okenca. Povprašajte po ponudbi računovodskih storitev podjetja Data d.o.o.!