O-STA

Mary Kay v proizvodnjo, donacije razkužil za roke v boju s pandemijo covida-19

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-Podjetje Mary Kay je sporočilo, da bo del svoje globalne dobaviteljske verige in proizvodnih zmogljivosti namenilo proizvodnji razkužil za roke, ki so v trenutni situaciji nujno potrebna. Prve izdelke iz svoje proizvodnje bo podjetje darovalo tistim, ki se s pandemijo covidom-19 spopadajo na prvih bojnih linijah.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200326005766/en/

"Čeprav se v času globalne pandemije covida-19 soočamo z izjemnimi izzivi, je svet našel načine za prilagoditev - z malo ali nič predhodnih opozoril," je dejal David Holl, predsednik in glavni izvršni direktor podjetja Mary Kay. "Izdelovanje razkužil za roke v boju s to krizo je eden izmed načinov, kako lahko podpremo tiste, ki so v prvih bojnih linijah."

Ameriški centri za nadzor bolezni (CDC) priporočajo uporabo alkoholnih razkužil za roke za preprečevanje okužb, vendar zaradi velikega povpraševanja razkužil za roke, ki ji priporočajo CDC-ji močno primanjkuje tako v gospodinjstvih kot v zdravstvenih ustanovah.

Mary Kay se je v preteklem tednu pripravljala na zagon proizvodnje z naročilom surovin, ugotavljanjem razpoložljivosti embalaže, ki je na voljo, pripravo proizvodnih linij in zagotavljanjem transporta.

Prvi paket razkužil za roke bo podjetje darovalo fundaciji Baylor Scott & White Dallas. Gre za največji neprofitni zdravstveni sistem v Teksasu in enega največjih v ZDA. Vključuje 52 bolnišnic, več kot 800 lokacij za nego pacientov, 7.500 aktivnih zdravnikov in več kot 47.000 osebja.

"V tem času brez primere naša predana zdravstvena ekipa še naprej zvesto služi tistim, ki nas najbolj potrebujejo," je dejala Kristi Sherrill Hoyl, direktorica za politiko in skupnost v fundaciji Baylor Scott & White Health. "S ponižnostjo spremljamo velikodušnost in inovativnost Mary Kay pri izdelovanju ključnega pripomočka za naše paciente in osebje. Navdihujoče je sodelovati z organizacijami v naši sredi, ki imajo močno željo, da bi pustile pečat."

O podjetju Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki je prebila stekleni strop, je svojo kozmetično podjetje ustanovila pred več kot 56 leti s tremi cilji: razviti dobre priložnosti za ženske, ponuditi mamljive proizvode in izboljšati svet. Te sanje so se razcvetele v večmilijardno družbo, ki ima v skoraj 40 državah več milijonov prodajalcev. Mary Kay vlaga v znanost, ki stoji za lepoto, in izdeluje najsodobnejšo kozmetiko za nego kože, ličila, dišave in prehranska dopolnila. Družba Mary Kay je zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, zato prek partnerstev z različnimi organizacijami po svetu podpira raziskave raka, deluje na področju boja proti nasilju v družini, skuša polepšati naše skupnosti in vzpodbuja otroke, da uresničijo svoje sanje. Prvotna vizija Mary Kay Ash - z vsako šminko posebej - se še vedno blešči. Za več informacij obiščite MaryKay.com.

O fundaciji Baylor Scott & White Health

Kot največji neprofitni zdravstveni sistem v ameriški zvezni državi Teksasu si Baylor Scott & White Health prizadeva za zdravje in dobrobit vsakega posameznika, družin in skupnosti, kateri služi. Sistem sestavlja mreža za nudenje integrirane nege, katere del so Scott and White Health Plan, Baylor Scott & White Research Institute in Baylor Scott & White Quality Alliance. Prek 52 bolnišnic in več kot 1,000 dostopnih točk, vključno z glavnimi akademskimi medicinskimi centri v Dallasu in Templu sistem nudi celoten spekter nege, od primarne do nagrajene specialistične v celotnem Teksasu ter prek virtualnih kontaktnih točk. Če bi fundacija pokrivala ozemlje države, bi bila ta osma največja v ZDA, saj nudi zdravstvene usluge več prebivalcem, kot jih ima zvezna država Georgia. Baylor Scott & White, ki je bila ustanovljena kot krščanska služba, s ponosom časi svojo stoletno dediščino, tako da ostaja predana izboljšanju dostopnosti, cen in izkušnje za vse stranke. Za več informacij obiščite BSWHealth.com.

Sporočilo za javnost v angleščini je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200326005766/en/

Kontakti:

Mary Kay Inc. poslovna komunikacija
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.

Večpredstavnostne vsebine:

David Holl, predsednik in glavni izvršni direktor podjetja Mary Kay. (Foto: Mary Kay Inc.)

Kristi Sherrill Hoyl, direktorica za politiko in skupnost v fundaciji Baylor Scott & White Health (Foto: Baylor Scott & White Health)