O-STA

Vrtec Antona Medveda Kamnik doniral hrano Domu starejših občanov Kamnik

Vrtec Antona Medveda Kamnik je danes doniral hrano Domu starejših občanov Kamnik. Glede na dejstvo, da vrtec do nadaljnjega ne bo obratoval, so hrano, ki jim je ostala v skladiščih po vseh enotah kamniškega vrtca, donirali Domu starejših občanov Kamnik. Ob tej priložnosti se direktorica Maja Gradišek iskreno zahvaljuje kamniškemu vrtcu in ravnateljici mag. Liani Cerar, in poudarja, da bodo njihovi stanovalci vsekakor veseli dobrot, ki so jih prenesli. "V našem vrtcu velja rek, da skupaj lahko naredimo največ", pa je ob tej priložnosti dejala ravnateljica mag. Liana Cerar. Tudi v imenu Občine Kamnik in Občinskega štaba Civilne zaščite se iskreno zahvaljujemo za dejanje, s katero so vsi deležniki dokazali, da skupaj zmoremo.

Zaščiteni pitniki v občini Kamnik

Pogodbeno podjetje Kamnik, d. o. o Komunalno podjetje Kamnik je včeraj zaščitilo pitnike v občini Kamnik. Ker je tudi na pitnikih možna okužba oziroma prenos, se je Občinski štab Civilne zaščite odločil tudi za ta preventivni ukrep.

Dekontaminacija javnih in zasebnih površin

Z današnjim dnem smo nadaljevali z dekontaminacijo javnih površin in zasebnih površin, in sicer pred večjimi trgovskimi centri, bencinskimi servisi in tudi manjšimi trgovinami v občini Kamnik. Dekontaminacije izvaja pogodbeno podjetje Občinskega štaba Civilne zaščite, Komunalno podjetje Kamnik, d. o. o., na podlagi odredbe poveljnika Občinskega štaba Civilne zaščite.

Celotno novico skupaj s slikovnim gradivom si lahko ogledate tukaj: https://www.kamnik.si/novice/Aktivnosti-Obcinskega-staba-Civilne-zascite-v-torek-31-marca-31-03-2020.