O-STA

Dominik Dolenec imenovan za neizvršnega predsednika družbe Studio Moderna

LJUBLJANA, Slovenija--(BUSINESS WIRE)-- Družba Studio Moderna, vodilni večkanalni prodajalec blagovnih znamk za dom in dobro počutje na drobno v Srednji in Vhodni Evropi, z veseljem sporoča, da je bil Dominik Dolenec s takojšnjo veljavnostjo imenovan za neizvršnega predsednika nadzornega odbora.

Dominik ima več kot 20 let izkušenj z naložbami in svetovanjem in je podpiral ter pomagal vodstvenim ekipam v več panogah in zemljepisnih območjih. Je ustanovitelj in vodstveni partner družbe Emona Capital LPP, naložbenega podjetja s sedežem v Londonu, ki je osredotočeno na naložbe v posebnih situacijah. Dominik je bil pred ustanovitvijo družbe Emona Capital leta 2013 pridruženi upravljavec portfelja pri vodilnem globalnem hedge skladu, družbi Elliott Advisors v Londonu. Na začetku svoje poklicne poti je delal v panogi zasebnega kapitala pri družbi McKinsey & Company.

Jan Heere, glavni izvršni direktor družbe Studio Moderna, je povedal: "Dominik s seboj prinaša bogastvo strokovnega znanja in veselim se tesnega sodelovanja z njim v okviru naše nadaljnje osredotočenosti na dolgoročni uspeh družbe Studio Moderna. Zaradi njegovih izkušenj in prejšnjega dela na področju podpore vodstvenim ekipam pri preoblikovanju je njegovo imenovanje odlična podpora družbi Studio Moderna v naslednji fazi rasti."

Dominik Dolenec, novi neizvršni predsednik, je izjavil: "Imenovanje za neizvršnega predsednika nadzornega odbora mi je v čast in spodbujen sem za delo v partnerstvu z odborom ter vodstvom družbe Studio Moderna z namenom pospešitve rasti družbe."

O družbi Studio Moderna

Družba Studio Moderna ima več kot 25 let izkušenj z uspešnim delovanjem v Srednji in Vzhodni Evropi ter se je razvila v vodilno večkanalno platformo za blagovne znamke z obširnim dosegom v regiji. Njen nabor lastnih blagovnih znamk v kategorijah izdelkov za dom, življenje, zdravje in dobro počutje je namenjen populaciji več kot 360 milijonov ljudi na 21 evropskih trgih v razvoju. Poleg tega je družba Studio Moderna prisotna na vsakem koraku poti kupcev prek številnih digitalnih in fizičnih distribucijskih kanalov, kar zagotavlja celostno izkušnjo strank.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52198450/en

Stiki