O-STA

Sreča se nadaljuje za oboževalce Jonas Brothers s čisto novim koncertnim dokumentarcem, ki bo prvič prikazan v petek 24. aprila 2020 ekskluzivno na Amazon Prime Video

Happiness Continues (Sreča se nadaljuje): Koncertni film zasedbe Jonas Brothers Concert je izkušnja koncerta v živo in ekskluziven vpogled v življenje med razprodano koncertno turnejo zasedbe Jonas Brothers 'Happiness Begins' (Sreča se začenja)

Pomocijski posnetek si poglejte tukaj

CULVER CITY, Kalifornija, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film (Sreča se nadaljuje: Koncertni film zasedbe Jonas Brothers), ki ponuja vpogled v zaodrje energičnega multiplatinastega tria Jonas Brothers, ki je bil nominiran za grammyja, na njihovi razprodani koncertni turneji "Happiness Begins" 2019, bo prvič prikazan v petek 24.aprila, ekskluzivno na Amazon Prime Video v več kot 200 državah in teritorijih po svetu.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200423005868/en/

Happiness Continues: Koncertni film tria Jonas Brothers (Foto: Amazon Studios)

- Ključno slikovno gradivo najdete tukaj: POVEZAVA
- Promocijski video Happiness Continues si oglejte tukaj POVEZAVA

Happiness Continues je nadaljevanje potovanja, ki se je začelo z lanskim dokumentarnim filmom Amazon Originala Chasing Happiness (Iskanje sreče), predstavi pa koncertno izkušnjo benda v živo ter ponuja ekskluziven vpogled v življenje Jonas Brothers med turnejo, vključno z izvajanjem priljubljenih uspešnic, kot so "Burnin' Up," "S.O.S.," in "Year 3000," ter glasbo z albuma "Happiness Begins", ki je lani kraljeval na lestvicah, med katero je tudi njihova številka ena Billboardove lestvice hitov "Sucker." Happiness Continues gledalcem omogoča, da dogajanje v prepolnih arenah v Miamiju, Vancouverju in Mexico Cityju spremljajo iz prve vrste, hkrati pa prisostvujejo tudi intimnemu nastopu v Cobra Loungu v Chicagu, njihovem prvem po 12 letih. V Happiness Continues dobijo oboževalci globok vpogled v to, kako se v življenju znajdejo Nick, Joe in Kevin ter kako iščejo ravnovesje med glasbo, svojimi medsebojnimi odnosi in svojimi novimi družinami.

Happiness Continues je delo studijev Philymack in Amazon Studios v sodelovanju z Polygram Entertainment in Federal Films, izvršni producenti filma pa so Phil McIntyre, John Lloyd Taylor, Monte Lipman, Wendy Goldstein in Baz Halpin. Happiness Continues je režiral Anthony Mandler, producenti pa so Kim Bradshaw, Ned Doyle in Anthony Mandler, prek Mandlerjevega produkcijskega podjetja Black Hand Cinema.

Po šestletnem premoru so Jonas Brothers silovito zavzeli sceno leta 2019, ko so presenetili s svojim odlično ocenjenim in globalno uspešnim singlom "Sucker." Dvojno platinast singel se je prvič pojavil kot številka ena na lestvici Billboard's Hot 100, ter postal prvi singel številka ena za bend ter prvi debitantski singel katerekoli skupine, ki se je zavihtel na prvo mesto lestvice v tem stoletju. Bend je nato predstavil Chasing Happiness, film Amazon Originala, ki dokumentira vzpon bratov ter njihov povratek h glasbi, temu pa je sledil njihov tretji album številka ena s predstavitvijo platinastega albuma Happiness Begins (Republic Records). Celotno leto je bil bend v vzponu na razprodani turneji "Happiness Begins Tour", za katero so prodali 1,2 milijona vstopnic.

JONAS BROTHERS NA DRUŽBENIH OMREŽJIH:
http://instagram.com/jonasbrothers
http://twitter.com/jonasbrothers
https://www.facebook.com/JonasBrothers
https://www.youtube.com/user/JonasBrothersMusic

AMAZON PRIME VIDEO:
Hashtag: #HappinessContinues
Twitter: @PrimeVideo
Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo

Happiness Continues bo prikazan po vsem svetu in bo dostopen izključno na Prime Video v več kot 200 državah in teritorijih.

Uporabniki, ki še niso člani Primea, se lahko prijavijo za brezplačen preizkusni dostop na www.amazon.com/prime.

Seznam vseh naprav, ki so kompatibilne s Prime Video, je na voljo na www.amazon.com/howtostream.

FEDERAL FILMS:

Federal Films je nova divizija Republic Recordsa v strateški povezavi z Polygram Entertainment Universal, ki je del Music Groupa.

O POLYGRAM ENTERTAINMENT

Polygram Entertainment producira filme in televizijske programe, ki nudijo globlje pripovedi in omogočajo nov pogled na delujoče glasbenike, glasbo in kulturne dogodke, ki so definirali generacije. Polygram je partner Universal Music Groupa, vodilnega podjetja na svetu na področju glasbene zabave; razvija, producira, financira in distribuira celovečerne dokumentarne filme ter izvirne in režirane projekte za oboževalce glasbe vseh starosti in okusov z vsega sveta.

Izvirna različica je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200423005868/en/

Kontakti

ZA VEČ INFORMACIJ O JONAS BROTHERS SE OBRNITE NA:

Marisa Bianco // Republic Records
Marisa.Bianco@umusic.com

Alexis Rasten // Philymack
alexis@philymack.com

KONTAKT ZA MEDIJE ZA AMAZON STUDIOS:
Alana Russo
alana.russo@amazonstudios.com

Brooke James
brooke.james@amazonstudios.com