O-STA

Odprta je predregistracija za igro Harry Potter: Uganke in uroki

Oboževalci bodo ob uradnem zagonu igre prejeli ekskluziven dodaten paket

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je danes sporočila, da je za njeno čarobno igro po načelu najdi 3, imenovano Harry Potter: Uganke in uroki, odprta predregistracija na platformi Google Play. Za igro z uradnim licenciranjem Warner Bros. Interactive Entertainment, izdanim pod Portkey Games, se lahko navdušenci predregistrirajo na naslovu www.harrypotterpuzzlesandspells.com ali na Google Play.

Obvestilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. V polnem obsegu je na voljo tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200813005148/en/

"Igra Harry Potter: Uganke in uroki bo navduševala z nepozabnimi liki, zvoki in zgodbami iz originalnih knjig in filmov," je povedal vodja založniškega oddelka v Zyngi Bernard Kim. "A v žanr iger najdi 3 vnašamo tudi dodatne dimenzije. Igralci bodo pridobivali točke izkušenosti in postali močnejši, pridobili bodo in nadgrajevali uroke, postali del posebnih dogodkov in se povezovali ter tekmovali drug z drugim preko možnosti za klube."

Predregistrirani igralci bodo med prvimi obveščeni o uradnem zagonu igre. V prvem tednu po zagonu bodo igralci, ki si bodo naložili igro na svojo Android ali iOS napravo, nemudoma prejeli paket dobrodošlice, ki vključuje posebne nagrade in dodatne moči, ki jim bodo v pomoč pri igri. Paket bo prav tako vključeval edinstven dodatek za njihovega avatarja, s čimer bodo prepoznani kot pravi navdušenci Čarovniškega sveta.

Harry Potter: Uganke in uroki slavi naklonjenost izzivom in misterijem Čarovniškega sveta s pomočjo svoje igre za mobilne naprave tri v vrsto. S spajanjem inovativnosti iger najdi 3 in čarovništva bodo igralci spet doživeli najbolj ikonične trenutke in nepozabne obraze iz originalnih filmov o Harryju Potterju. V igri bo prav tako originalna glasba iz filmov in avtentični posnetki glasov za like, kot sta Hagrid Ruralus in profesorica McHudurra ter za Klobuk Izbiruh. Igralci bodo med napredovanjem skozi domišljijske ravni uporabljali napoje, uroke in druge čarovniške sposobnosti in predmete. Igralci se lahko pridružijo enemu od klubov, v katerih so tudi drugi navdušenci, in sodelujejo pri strategijah, si delijo življenja in se potegujejo za nagrade na ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Harry Potter: Uganke in uroki bo na voljo po vsem svetu na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, kakor tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku. Za več podrobnosti in predregistracijo za Harry Potter: Uganke in uroki obiščite www.harrypotterpuzzlesandspells.com. Za več informacij in za povezovanje z drugimi oboževalci nas obiščite na Facebooku, Twitterju in Instagramu.

O Zyngi

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ and Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

O družbi Warner Bros. Interactive Entertainment

Warner Bros. Interactive Entertainment, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite.

O znamki Portkey Games

Portkey Games, del Warner Bros. Interactive Entertainment, je igričarska znamka, ki se posveča razvijanju igralnih izkušenj, ki jih navdihujejo čarovnija in pustolovščine Čarovniškega sveta pisateljice J.K. Rowling. Portkey Games igralcem nudi možnost, da sami izberejo pripovedi, se potopijo v Čarovniški svet in ustvarijo nova in enkratna doživetja. Znamka je bila ustvarjena, da bi omogočila igralcem, da se predajo čarobnosti Čarovniškega sveta, kjer lahko ustvarjajo svoje zgodbe Čarovniškega sveta.

Izjave o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na ime, predregistracijeske podrobnosti in prednosti, časovni okvir izida in podrobnosti igranja prihajajoče igre Harry Potter. Napovedne izjave pogosto vsebujejo besede, kot so "obet", "napovedano", "načrtovano", "namerava", "bo", "pričakuje", "verjame", "cilja", "pričakuje", izjave v prihodnjiku pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost tem, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne napovedne izjave se ni dobro preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo podrobneje opisano v naših javnih objavah pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), katerih kopije lahko najdete na našem spletnem mestu za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na SEC-ovem spletnem mestu na naslovu www.sec.gov.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. Liki, imena in medijske vsebine povezane s HARRY POTTER: UGANKE IN UROKI, PORTKEY GAMES, ČAROVNIŠKI SVET in HARRY POTTER so © in ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Vse pravice pridržane.

WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Izvorno različico si lahko ogledate na businesswire.com na:

https://www.businesswire.com/news/home/20200813005148/en/

Kontakt

Dana Whitney

dwhitney@zynga.com

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Na Google Play Odprta predregistracija za Harryja Potterja: Uganke in uroki