O-STA

Start up za razvoj umetne inteligence TEAL lansiral IEO s ProBit

Zug/Bocholt, 22. september 2020 - Start up za razvoj umetne inteligence bo lansiral IEO s Crypto exchange ProBit. Prodaja, ki bo nastopila 23. septembra, bo potekala v treh krogih in bo zagotovila ponudbo 4,5 milijona TEAL žetonov (TEAT) po ceni 1,25 USD/TEAT.

TEAL si prizadeva zbrati sredstva za svoj prvi produkt: TEAL Marketplace. Gre za decentralizirano tržišče s funkcijami za socialna omrežja, ki nudi kupcem najboljša priporočila in prek lastnega UI povezuje trgovce z najprimernejšimi kupci.

UI: Hrbtenica nove trgovalne platforme

TEAL na začetku identificira oprijemljive potrebe ustreznih uporabnikov TEAL na osnovi javno dostopnih informacij. Vsak uporabnik se sam odloči, katere osebne podatke bo delil z umetno inteligenco. Iz teh nestrukturiranih in strukturiranih podatkov TEAL ustvari edinstveno DNK za vsakega uporabnika in produkt, tako imenovani socialni genom. TEAL-ov UI nato identificira ujemanja potreb kupcev s ponudbo dobaviteljev in znamk, ki temeljijo na njihovih genomih preko pametnih pogodb. V prototipu TEAL oblikuje priporočila za več mikro ciljnih skupin v metropolah, kot je Berlin.

Blockchain infrastruktura skrbi za zaupanje

Trgovanje bo temeljilo na blockchain infrastrukturi, ki bo zagotovila popolno preglednost in odgovornost znotraj transakcij, hkrati pa bo ohranila zasebnost uporabnikov. Trgovanje naj bi se začelo z uvedbo DApp-a (decentralizirana aplikacija) v prvem četrtletju leta 2023. Sestavni del aplikacije je tudi vizualni ali glasovni vmesnik, osebni asistent TEAL.

Klaus Holthausen, soustanovitelj in generalni direktor: "TEAL je bil od začetka zasnovan kot globalna trgovalna platforma. S ProBitom smo dobili partnerja, ki nam omogoča dostop do skupnosti, ki ima že veliko izkušenj s kriptovalutami in blockchain tehnologijo."

Tokenomika:

  • Ponudba v obtoku: 4,5 mio TEAT v treh krogih

  • Začetna cena: 1,25 $

  • Razmerje med zlatom in srebrom: 3,0426

  • Ustvarjanje trga: Uvrstitev na ProBit

  • Druge prodaje: 4,5 mio TEAT 2023, celotna ponudba 9 mio

O TEAL AI AG

TEAL je evropski pametni blockchain ekosistem. TEAL poveže decentralizirano blockchain strukturo s preizkušenim in testiranim asociativnim UI in tako ustvari veliko število novih potencialnih aplikacij za potrošnike in podjetja. Prva rešitev pametnega blockchain ekosistema je TEAL Marketplace. Na tem trgu blockchain omogoča takojšnje in pregledne transakcije med uporabnikom in blagovno znamko. Hkrati vsaka stranka obdrži lastništvo svojih podatkov. Asociativni UI zagotavlja, da se rezultati iskanja in priporočila ujemajo z dejanskimi željami uporabnikov. https://teal.digital

Kontakt za medije
Kristin Steppeling

teal@frauwenk.de