O-STA

Genisvet 2001 je svet e-poslovanja

Podjetje Genis d.o.o. že peto leto zapored organizira predstavitev Genisvet na področju skupinskega dela in upravljanja z znanjem. Podjetje Genis na svoji prireditvi prikaže najnovejše rešitve, namenjene podjetjem, ki želijo svojo informacijsko infrastrukturo izkoristiti za čim boljše poslovanje in nadzor nad znanjem v podjetju.

Genisvet se bo odvijal 19. septembra v dvorani Mercurius v centru BTC. Osnovna vodila seminarja bodo letos vprašanja prihodnosti skupinskega in projektnega dela, elektronsko poslovanje in upravljanje z dokumenti. »Na Genisvetu nameravamo prikazati svojo vizijo razvoja in prihodnje strategije, ki bodo oblikovale elektronsko poslovanje v podjetjih,« je povedal Stane Štefančič, direktor podjetja Genis.

Na predavanjih bodo strokovnjaki podjetja Genis predstavili številne tehnologije in rešitve, med katerimi je med najzanimivejšimi nedvomno predstavitev tehnologije Rnext, ki predstavlja naslednjo generacijo platforme Lotus Notes/Domino, ki bo omogočala izdelavo rešitev s povečano uporabnostjo, zanesljivostjo in mobilnostjo. "Nove generacija platforme, na kateri izdelujemo večino svojih rešitev, bo pomenila pomemben korak naprej tudi za Genis," je povedal Štefančič. "Navdušeni smo nad novimi zmožnostmi in na Genisvetu bomo tudiuporabnikom razkrili prednosti, ki jih ima nova platforma za njihovo poslovanje." Vključena bodo tudi predavanja, ki bodo predstavljala uvod v razvoj Lotus Notes aplikacij na spletu.

Na Genisvetu bo seveda predstavljena tudi celotna družina izdelkov za e-poslovanje, v katero so vključeni e-Računi, e-Proj, e-Pisarna in e-Razpisi. V okviru predavanj bodo strokovnjaki spregovorili tudi o upravljanju z dokumenti in rešitvami, ki jih Genis ponuja na tem področju. Genis je tudi distributer za protivirusne izdelke TrendMicro, ki bodo prav tako dobili svoje mesto na Genisvetu. Genisvet 2001 je vsem obiskovalcem dostopen tudi na spletni strani www.genisvet.com, kjer se je mogoče prijaviti, si ogledati program predavanj ali prezentacije in si ogledati številne zanimive podatke o prireditvi Genisvet.

O podjetju Genis:

Podjetje Genis d.o.o. je neodvisno svetovalno podjetje na področju izgradnje in prenovitve informacijskih sistemov. Skupaj s sorodnimi podjetji sodeluje pri velikih projektih v slovenskem prostoru. Genis d.o.o. je poslovni partner podjetij IBM, Lotus (Premier Partner) in Oracle. Obenem je tudi pooblaščen Lotusov izobraževalni center in ekskluzivni zastopnik za storitve Gartner v Sloveniji.