O-STA

Genis dobil prestižno priznanje Slovenskega društva Informatika

Prestižno priznanje za dosežke pri uveljavljanju teoretičnih spoznanj v praksi je še ena potrditev uspešnega dela in spodbuda k uresničevanju jasno začrtane vizije podjetja

Slovensko društvo Informatika je gospodarski družbi Genis v okviru prireditve Dnevi slovenske informatike podelilo priznanje za dosežke pri uveljavljanju teoretičnih spoznanj v praksi, to je za uspešno izvedbo informacijskih projektov. Prestižno nagrado je iz rok predsednika društva, Nika Schlambergerja, prejel generalni direktor podjetja Genis, Stane Štefančič. Udeleženci prireditve Dnevi slovenske informatike imajo priložnost »v živo« preizkusiti nekatere rešitve podjetja Genis. Na eni izmed delavnic za uporabo informacijskih rešitev v praksi, ki jih vsako leto organizirajo prireditelji, bodo namreč praktično prikazali načine organizacije sodobne pisarne.


O podjetju

Podjetje Genis d.o.o. je neodvisno svetovalno podjetje na področju izgradnje in prenovitve informacijskih sistemov. Skupaj s sorodnimi podjetji sodeluje pri velikih projektih v slovenskem prostoru. Genis d.o.o. je poslovni partner podjetij IBM, Lotus (Premier Partner) in Oracle. Obenem je tudi pooblaščen Lotusov izobraževalni center in ekskluzivni zastopnik za storitve Gartner v Sloveniji.