O-STA

Prednovoletni popust za protivirusno opremo TrendMicro

Podjetje Genis d.o.o., slovenski partner za izdelke podjetja TrendMicro, enega vodilnih proizvajalcev protivirusne programske opreme, ponuja 20-odstotno znižanje cen licenc za izdelek Office Scan Corporate Edition. Znižanje cen velja za vsa podjetja, ki se bodo odločila za nadgradnje obstoječih protivirusnih programskih paketov, nameščenih na delovnih postajah. Office Scan je celovita protivirusna rešitev za podjetja, ki želijo svoj računalniški sistem in uporabnike zavarovati proti škodljivim in nevarnim virusom.

"Zavedamo se pomembnosti dobre protivirusne programske opreme v podjetjih," je povedal Stane Štefančič, direktor podjetja Genis. "S svojo ponudbo želimo uporabnikom v podjetjih ponuditi odlično protivirusno rešitev za ugodno ceno." Genis tako v Sloveniji ponuja 20-odstotno znižanje cen licenc za izdelek TrendMicro Office Scan Corporate Edition pri nadgradnji obstoječega protivirusnega izdelka. Ponudba velja do konca letošnjega leta, z znižanjem pa cena za 50 uporabnikov z vključenim popustom in davkom na dodano vrednost znaša 166.500 SIT. Genis istočasno ponuja tudi celovito storitev namestitve in podporo tako za Office Scan kot tudi za ostale izdelke podjetja TrendMicro.

Trend Micro Office Scan Corporate Edition je celovita rešitev za obrambo pred virusi, obenem pa omogoča tudi izredno preprosto in hitro namestitev z osrednjega strežnika, kar olajša namestitev in vzdrževanje programske opreme v poslovnih okoljih. Rešitev ima vgrajeno tudi samostojno obnavljanje seznama virusov ter postopno in hitro obnavljanje programske opreme na odjemalskih računalnikih. Trend Micro v svojih protivirusnih rešitvah uporablja centraliziran pristop, kar pomeni, da je mogoče celoten sistem protivirusne zaščite v podjetju nadzorovati preko enotne upravljavske konzole, kar olajša delo in znižuje stroške poslovanja. Office Scan je mogoče integrirati tudi z ostalimi rešitvami Trend Micro, ki omogočajo protivirusno zaščito za strežniške izdelke, elektronsko pošto in spletni dostop. Več podatkov o izdelkih podjetja Trend Micro je mogoče poiskati na spletni strani www.antivirus.com.

O podjetju Genis:

Podjetje Genis d.o.o. je neodvisno svetovalno podjetje na področju izgradnje in prenovitve informacijskih sistemov. Skupaj s sorodnimi podjetji sodeluje pri velikih projektih v slovenskem prostoru. Genis d.o.o. je poslovni partner podjetij IBM, Lotus (Premier Partner) in Oracle. Obenem je tudi pooblaščen Lotusov izobraževalni center in ekskluzivni zastopnik za storitve Gartner v Sloveniji.