O-STA

Meggitt Training Systems napovedal spremembo imena podjetja v InVeris Training Solutions

SUWANEE, Georgia.--(BUSINESS WIRE)-- Meggitt Training Systems ("podjetje"), vodilni ponudnik integriranih rešitev za urjenje s strelnim in virtualnim orožjem za vojsko in varnostne sile na svetu, je danes napovedal spremembo imena v InVeris Training Solutions, in sicer s takojšnjim učinkom. "InVeris" pomeni poznavanje in resnico. Sprememba imena znamke odraža ponos podjetja, da stoji za najbolj pogumnimi in najbolje izurjenimi moškimi in ženskami po svetu in da zagotavlja celostne rešitve za urjenje, in jih tako pripravi, da se lahko v trenutku odzovejo v bran skupnosti in držav, ki jim služijo. Sedež podjetja ostaja v mestu Suwanee v ameriški zvezni državi Georgija in prek zmogljivosti na petih celinah še naprej sodeluje s partnerji v ZDA in drugod po svetu.

"V zadnjih mesecih smo se korenito in poglobljeno usmerili v to, da naše ime in znamko bolje uskladimo z našimi vrednotami v službi varnosti," je dejal podpredsednik za strategijo, prodajo in marketing Andrea Czop,. "InVeris pomeni zaupanje in integriteto - vrednote, ki so ključne za naše stranke in ki jih živimo vsak dan. Naše stranke dajejo vse od sebe in počaščeni smo in ponosni, da služimo tistim, ki nas varujejo z odliko. Saj vemo, da ko so naše stranke pripravljene in ko so njihovi ljudje varni, smo varni vsi."

Kot del spremembe imena in znamke je InVeris Training Solutions preoblikoval tudi svoj logotip, barvno podobo in spletno stran InVerisTraining.com. Podjetje ohranja lastništvo svojih tradicionalnih znamk, tehnologije FATS® in Caswell, ki sta pionirja na področju urjenja z virtualnim oziroma pravim strelnim orožjem.

Czop dodaja: "Ob vstopu v novo fazo rasti na ameriškem in mednarodnih trgih naša glavna prioriteta ostaja zavezanost zaposlenim, strankam in partnerjem. Naše stranke smo vedno podpirali s kakovostnimi produkti, preverjenimi inovacijami in predano podporo. To bomo delali še naprej, tudi ko se premikamo naprej."

InVeris Training Solutions kombinira agilen pristop z enkratnim nivojem znanja na področju tehnologije urjenja pri ustvarjanju in dobavi po meri narejenih najnaprednejših rešitev za urjenje, ki ohranjajo stranke s področja obrambnih in varnostnih sil ter zasebnega in komercialnega nivoja varne in pripravljene, da služijo - Ker sekunde štejejo (Because Seconds Matter™). Podjetje je v svoji 90-letni zgodovini vzpostavilo prek 15.000 vadbišč za streljanje s pravim strelivom in 5.100 virtualnih sistemov urjenja po vsem svetu, in je rekorden simulacijski vadbeni program za domače in tuje vojaške sile. Napredne rešitve, ki jih za vadbo ponuja podjetje, stranke v več kot 55 državah pripravljajo, da lahko varno varujejo skupnosti, ki jim služijo.

Več informacij je na voljo na InVerisTraining.com.

O podjetju InVeris Training Solutions
InVeris Training Solutions povezuje agilen pristop z enkratnim nivojem znanja na področju tehnologije urjenja pri ustvarjanju in dobavi po meri narejenih najnaprednejših prvovrstnih rešitev za urjenje, ki ohranjajo stranke s področja obrambnih in varnostnih sil ter zasebnega in komercialnega nivoja varne in pripravljene, da služijo - Ker sekunde štejejo (Because Seconds Matter™). InVeris Training Solutions je s portfeljem tehnološko podprtih rešitev za urjenje in z ekipo več kot 400 zaposlenih, ki so željni ustvarjati inovacije, vodilni globalni ponudnik integriranih rešitev za urjenje z strelnim in virtualnim orožjem. S svojimi tradicionalnimi družbami FATS® in Caswell je InVeris Training Solutions v svoji 90-letni zgodovini vzpostavilo prek 15.000 vadbišč za streljanje z živim strelivom in 5.100 virtualnih sistemov urjenja po vsem svetu. Podjetje s sedežem v mestu Suwanee v ameriški zvezni državi Georgija prek zmogljivosti na petih celinah sodeluje s partnerji v ZDA in drugod po svetu.

Originalno verzijo sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201007005137/en/

Kontakti

Kotakt za medije:

Michelle Henderson
vodja marketinga
InVeris Training Solutions
678-288-1090
michelle.henderson@inveristraining.com

Vir: InVeris Training Solutions

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edinaverzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.