O-STA

Ustanoviteljica Glamhivea Stephanie Sprangers in stilistka slavnih Jennifer Rade napovedujeta Digitalni jesenski vrh stila in lepote

Konferenca bo skupaj pripeljala vodilne osebnosti v stilski in lepotni industriji, ki bodo govorili o modi, lepoti in velnesu.

SEATTLE & LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)-- Glamhive je napovedal svojo tretjo digitalno konferenco, ki bo potekala 14. novembra. Digitalni jesenski vrh stila in lepote Glamhive bo na enem mestu združil vodilne ikone na področju mode in lepote, od stilistke igralke Sare Jessice Parker do frizerja Kim Kardashian. Inovativni voditelji bodo razpravljali o modi, velnesu, lepoti in drugih temah. Stephanie Sprangers in Jennifer Rade bosta sogostiteljici dogodka.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20201106005072/en/

Digitalni jesenski vrh stila in lepote Glamhive bo združil vodilne na področju mode in lepote (Grafika: Mary Kay Inc.)

"Navdušena sem, da bom skupaj s Stephanie gostila LIVE jesenski vrh stila in lepote Glamhive. Združujemo najbolj neverjetne stiliste, vizažiste, frizerje, oblikovalce in podjetnike na svetu, da delimo vse, kar smo se naučili - od tega, kako smo začeli, do vseh naših nasvetov in trikov, kako imeti odličen osebni slog,″ je povedala Jennifer Rade, slavna stilistka in kostumografinja. Jennifer je danes ena najbolj zaposlenih stilistk. Njene stranke segajo od filmskih zvezd kot so Angelina Jolie, Abbie Cornish, Cher in Jenna Fischer do glasbenikov Lady A, Pink, Marilyna Mansona, Davea Matthewsa, Amy Winehouse, Motley Crue in Tine Turner. Njeno delo je bilo predstavljeno v številnih publikacijah, vključno z W, Vanity Fair, Marie Claire, GQ, Esquire in Harper's Bazaar.

"Glamhiveova vizija je, da osebni stajling postane na voljo vsem in povsod, naši digitalni dogodki pa so čudovit podaljšek tega. To leto nam je omogočilo, da svoje prireditve predstavimo vsem, povsod, tako da se ljudje, ki so navdušeni nad modo in lepoto ali delajo na tem področju lahko učijo od najboljših v poslu," je dejala Stephanie Sprangers, ustanoviteljica podjetja Glamhive. Sprangers je ustanoviteljica in izvršna direktorica podjetja Glamhive, ki nudi spletne storitve osebnega stajlinga s pomočjo strokovnih osebnih stilistov in vizažistov, ki so jih rekrutirali neposredno iz Hollywooda in Instagrama. Glamhive je razvil lastniško programsko opremo, s katero stilisti stranke popeljejo skozi povsem spletno izkušnjo stajlinga, kar ljudem omogoča, da sodelujejo s stilisti kjer koli na svetu.

Celodnevni dogodek, za katerega bo potrebna vstopnica, bo imel 22 delov z več kot 50 govorniki. Spodaj je pregled nekaterih tem, o katerih bodo govorili zvezdniški gostje.

TEME:

  • Stil za Zoom: Imeti dober (in udoben) stil
  • Kako postati modni stilist
  • Najprej osnove
  • Kako domače okolje vpliva na vaše razpoloženje in se odseva v vašem stilu
  • Kako sestaviti garderobo svojih sanj
  • Stil 360 - Prepletanje las, ličil in oblačil
  • Podjetništvo - Pogum, da sledite sanjam
  • Prihodnost rdeče preproge
  • Francoski šik in naša obsedenost z Emily v Parizu
  • Silhueta je pomembna - Ljubi sebe in svojo silhueto
  • Stajling za zdravje - za več energije in boljšo imunost
  • Osnove nege kože: nasveti o osebni negi za stranke
  • Legendarni stil + Kako govoriti skozi stil

GOVORNIKI:

Med govorniki so znani stilisti, umetniki ličenja, ustvarjalci podobe, ki delajo z največjimi imeni v Hollywoodu in širše, vključno z:

Angelino Jolie, Mandy Moore, Saro Jessico Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robertom Downeyem Jr, Keanujem Reevesom, Dwayneom Johnsonom, Donaldom Gloverjem, Sharon Stone, Sereno Williams, Mirando Lambert, Julianne Moore, Liv Tyler in drugimi.

STILISTI ZNANIH:

Jennifer Rade, Ilaria Urbinati, Erin Walsh, Nicole Chavez, Jeanne Yang, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Sonia Young, Rachel Wirkus, Kesha McCloud

UMETNIKI LIČENJA + FRIZERJI SLAVNIH:

Danesa Myricks, Andrew Fitzsimons, Daniel Martin, Colleen, Runne, Quinn Murphy, Sheridan Ward, Simedar Jackson in Mia Santiago

PODJETNIKI, OBLIKOVALCI IN VODILNI V POSLU

Cindy Eckhert (The Pink Ceiling Fund), Jonathan Sposato (Founder, PicMonkey), Carrie Colbert (Curated Capital), Summer Holl (President, Elyse Walker), Christian Juul Nielsen (Herve Leger | Aknvas), Lucy Aylen (Never Fully Dressed), Dr. Shrereene Idress, Dr. Avanti Kumar Singh

MODERATORJI:

Brian Underwood (O the Oprah Magazine), Brooke Jaffe (nekdanja modna direktorica pri Bloomingdales), Jack Eustace, Nicole Young (E! News), Kibwe Chase Marshall, (soustanovitelj The Kelly Initiative), Jezlan Moyet.

Vstopnice za konferenco stanejo 99 ameriških dolarjev za ves dan in vključujejo po meri narejeno glasbeno podlago She-J Nikki Pennie. Sponzor Digitalnega jesenskega vrha stila in lepote Glamhive je Mary Kay in njen svetovni oblikovalski studio Mary Kay. Drugi sponzorji so NuBra USA, LEO, AKNVAS, NYDJ in drugi.

Za več informacij obiščite www.glamhive.com/upcoming.

O Glamhiveu

Glamhive je leta 2017 ustanovila podjetnica Stephanie Sprangers z vizijo demokratizacije osebnega stajlinga in predpostavko, da samozavest, ki jo prinaša glamur, ne sme biti omejena le na bogate in slavne.

Izkušnja spletnega stajlinga vsem, ki imajo povezavo WiFi, omogoča dostop do stilistov, ki jim bodo zagotovili podporo, ki jo potrebujejo za najboljšo različico sebe. Za stiliste je to celovita platforma, ki jim pomaga, da povsem virtualno razvijejo svojo mrežo in svoje podjetje.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred več kot 56 leti svoje lepotno podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti ter izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v večmilijonsko podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay je v partnerstvu z organizacijami z vsega sveta zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, pri čemer se osredotoča na podporo raziskovanju raka, zaščito žrtev nasilja v družini, polepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Izvirna vizija Mary Kay Ash še naprej blesti z vsako šminko posebej. Več o tem na MaryKay.com.

Izvirno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201106005072/en/

Kontakti

Stephanie Sprangers, ustanoviteljice in izvršna direktorica Glamhive
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Vir: Mary Kay

Multimedijske vsebine

Foto

Digitalni jesenski vrh stila in lepote Glamhive bo združil vodilne na področju mode in lepote (Grafika: Mary Kay Inc.)

Logo

Foto

Stephanie Sprangers, ustanoviteljica in izvršna direktorica Glamhive (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Ilaria Urbinati, stilistka slavnih in soustanoviteljica LEO (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Janelle Miller, Stilistka slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Nicole Young, TV voditeljica, avtorica in vplivnica na področju življenjskega sloga (Foto: Mary Kay Inc.)