O-STA

Cavli Wireless začenja s proizvodnjo modulov LPWAN, LTE in 5G IoT v Indiji na sistemskih naborih podjetja GCT Semiconductor

"Cavlijevi LTE/LPWAN moduli interneta stvariz integrirano eSIM bodo prve brezžične komunikacijske rešitve oblikovane in izdelane v Indiji, ki bodo napajale aplikacije interneta stvari v pametnih mestih, avtomobilski industriji, energetiki in javni preskrbi, proizvodnji, zdravstvu in kmetijstvu po vsem svetu"

SAN JOSE, Kalif., ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Cavli Wireless je v partnerstvu s podjetjem GCT Semiconductor pridobil licenco za sistemske nabore, da lahko v Indiji izdeluje module LPWAN, LTE in 5G internet stvari. To bo prva pobuda za zagon proizvodnje LTE/LPWAN modulov interneta stvari v Indiji na industrijski ravni. Indija je vzhajajoče središče razvoja izdelkov interneta stvari za svetovni trg in modul interneta stvari oblikovan, razvit in izdelan v Indiji je že dobrodošla novica za obstoječo bazo Cavlijevih strank.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210125005181/en/

GCT Semiconductor, Inc. oblikuje in razvija inovativne rešitve sistemskih naborov čipov za osnovni frekvenčni pas LTE za brezžično komunikacijo 4G LTE, LPWAN in 5G.

Ključen poudarek v tem sodelovanju, LTE CAT M1/NB1/NB2 C42GM pametni modul interneta stvari, ki temelji na GCT GDM7243i, ima integrirane eSIM, GNSS, upravljalec CAN ter BLE-4.2, zaradi česar je sanjska strojna oprema vsakega razvijalca rešitev za sledenje premoženju in avtomobilskih rešitev. Polega tega je pametni modul interneta stvari C42GM kompatibilen tudi s Sigfoxom, zaradi česar je privlačna opcija za organizacije, ki se ukvarjajo predvsem z rešitvami hibridne povezanosti. Široko paleto izdelkov, ki uporabljajo LPWAN, na primer sledilniki, naprave, ki se nosijo na telesu, pametni storitveni števci in druge senzorske rešitve za projekte pametnih mest, se da napajati neposredno prek eSIM integriranih C42GM pametnih modulov interneta stvari z globalno povezljivostjo.

Rastoča industrija brezžične povezanosti, ki je zaradi pandemije dobila dodaten zagon zaradi naporov za večjo digitalizacijo, je ustvarila pogoje za to, da Indija postane globalno središče proizvodnje elektronike za razvite trge. Zaradi partnerstva z GCT Semiconductorjem je postal Cavli Wireless priljubljen globalni partner za mnoge projekte interneta stvari podjetij, katerih trg zahteva povezovalne izdelke strojne opreme z visoko ravnijo integracije.

Prvi modul interneta stvari iz tega partnerstva- C42GM, ki je trenutno v fazi preizkušanja pri kupcih z vsega sveta, bo podjetje začelo odpošiljati po svetu v okviru masovne proizvodnje v prvem četrtletju 2021.

Trgi rešitev interneta stvari, ki jih zanima prednaročilo ocenjevalnega paketa, lahko kliknejo tukaj.

Če želite spremljati novosti in obvestila Cavli Wirelessa, kliknite tukaj.

O podjetju Cavli Wireless, Inc.

Cavli Wireless je izdelovalec celičnih modelov interneta stvari s sedežem v San Joseju v Kaliforniji, ki povezljivost interneta stvari in upravljanje s podatki združuje v eno samo platformo. Cavli oblikuje in izdeluje celične module interneta stvari na industrijski ravni, ki izboljšujejo zanesljivost opreme in pospešujejo razvojne procese za različne namene, vključno z razvijanjem pametnih mest, industrijsko avtomatizacijo, logistiko in transportom, zdravstvom in varovanjem ljudi. Vsi pametni moduli, ki jih je razvil Cavli, so opremljeni s celično povezljivostjo prek integriranega delovanja eSIM, ki uporabnikom nudi globalno ugodno določanje cen podatkov, enostavnejše procese upravljanje z napravo ter centralizirano upravljanje naročnine prek registriranega vmesnika v oblaku Cavli Hubble.

O podjetju GCT Semiconductor, Inc.

GCT Semiconductor je eden vodilnih razvijalcev in dobaviteljev naprednih polprevodnih rešitev 4G LTE in 5G. GCT-jeve LTE rešitve, ki so se izkazale na trgu, omogočajo hitro in zanesljivo LTE povezljivost številnim komercialnim napravam, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, internetne točke, USB adapterji, ruterji, aplikacije M2M itd., za vodilne nosilce LTE na svetu. GCT nudi rešitve LTE, ki so optimizirane za internet stvari. GCT-jevi čipi povezujejo radijsko frekvenco, osnovni modem in funkcije digitalnega obdelovanja signalov ter tako omogočajo celovite rešitve za platforme 4G in 5G z malim ohišjem, nizko porabo elektrike, visoko zmogljivostjo, visoko zanesljivostjo in nizkimi stroški. Za več informacij obiščite www.gctsemi.com.

Izvirna različica je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210125005181/en/

Kontakti

Ajit Thomas
So-ustanovitelj & direktor marketinga v Cavli Wireless
ajit@cavliwireless.com

Vir: Cavli Wireless, Inc.

Foto: C42GM je enonastavljiv LTE CAT M1/NB1/NB2 (ki ga je možno nadgraditi na Release 14) kompatibilen pametni celični modul na osnovi 3GPP Release 13, ki ima integrirano eSIM. C42GM ima profil življenjske dobe baterije deset let zaradi opcije načina globoko spanje. Vgrajene ima tudi GNSS, Bluetooth 4.2 in Sigfox. Integrirana eSIM skupaj z Cavli Hubble Global Connectivity omogoča, da se lahko modul uporablja povsod po svetu in je tako idealna rešitev za logistiko, avtomobilski sektor, sisteme za sledenje vozilom in podobno. (Foto: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.