O-STA

Podjetje Interactive Brokers sprostilo vse omejitve trgovanja z opcijami

GREENWICH, Connecticut.--(BUSINESS WIRE)-- Globalno borznoposrediško podjetje Interactive Brokers Group (Nasdaq: IBKR) je danes sporočilo, da je v petek sprostilo vse omejitve trgovanja z opcijami AMC, BB, EXPR, GME, KOSS in ostalimi opcijami, ki so se nedavno soočala z nestanovitnimi trgi. Za omenjene opcije in delnice, na katere se nanašajo, trenutno veljajo višje zahtevane marže, ki se utegnejo spremeniti glede na tržne razmere. Podjetje še naprej spremlja te nestanovitne trge.

O podjetju Interactive Brokers Group, Inc.:

Podružnice Interactive Brokers Group zagotavljajo storitve avtomatskega izvrševanja trgovanja z vrednostnimi papirji, blagom in tujimi valutami ter njihovo hranjenje 24 ur na dan na več kot 135 trgih in v številnih državah in valutah, in sicer z enotnega računa IBKR Integrated Investment Account, ki je na voljo strankam po vsem svetu. Svoje storitve zagotavljamo posameznim investitorjem, skladom tveganih investicij, skupinam, ki trgujejo za lastni račun, finančnim svetovalcem in borznim posrednikom. Štiridesetletno osredotočanje na tehnologijo in avtomatizacijo nam omogoča, da lahko strankam priskrbimo edinstveno izpopolnjeno platformo za upravljanje z njihovimi investicijskimi portfelji. Prizadevamo si, da strankam zagotavljamo ugodne cene transakcij in trgovanja, orodja za upravljanje tveganj in portfeljev ter raziskovalne zmogljivosti in investicijske produkte, ob nizkih stroških ali brez stroškov, in jim tako omogočamo, da dosegajo boljše donose od investicij. Revija Barron's je Interactive Brokers uvrstila na 1. mesto lestvice najboljših spletnih borznih posrednikov Best Online Broker Review 24. februarja 2020 s 5 od 5 zvezdic.

Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210130005024/en/

Kontakti

Interactive Brokers Group, Inc.
media@ibkr.com

Vir: Interactive Brokers Group

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.