O-STA

Globalno podjetje za upravljanje objektov ISS izbralo UVD Robots za nabavo avtonomnih razkuževalnih robotov

Novo partnerstvo dviga standarde glede higiene in zagotavlja varnost delovnih mest, da se bodo zaposleni lahko vrnili na delo

ODENSE, Danska--(BUSINESS WIRE)-- Blue Ocean Robotics, podjetje, ki izdeluje robote UVD Robots za avtonomno UV-C razkuževanje, je danes sporočilo, da ga je ISS World Service, eno vodilnih podjetij za upravljanje objektov in izkušenj delovnega mesta na svetu, izbralo za dobavo avtonomnih robotov za razkuževanje v okviru globalne ponudbe ISS-ja.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210616005504/en/

Roboti UVD Robots pomagajo zagotavljati odličnost pri čiščenju in razkuževanju. V nasprotju z mnogimi stacionarnimi razkuževalnimi sistemi je UVD Robot mobilen, popolnoma avtonomen robot z vgrajeno lučjo UV-C za razkuževanje vseh znanih bakterij in virusov, vključno z virusom, ki povzroča Covid-19, ne le na površinah, ampak tudi v zraku. Kot tak nudi celovit nadzor nad okužbami in je rešitev za njihovo preprečevanje. Roboti UVD Robots pripomorejo k zmanjšanju možnosti prenosa bolezni v objektih, saj uničijo 99,99 odstotka bakterij in virusov v prostoru. Roboti so v uporabi v več kot 70 državah po vsem svetu. (Foto: Business Wire)

V skladu z dogovorom bo lahko ISS nudil razkuževanje na ravni bolnišničnih standardov svojim več kot 60.000 strankam s področja zdravstva, farmacije, bioloških znanosti, bančnih in finančnih storitev, industrije in proizvodnih dejavnosti v več kot 30 državah. Roboti UVD Robots omogočajo zmanjšanje prenosa bolezni v objektih, saj uničijo 99,99 odstotka bakterij in virusov v vsakem prostoru.

"Ob vračanju na delovna mesta morajo podjetja ponovno vzpostaviti fizične povezave in pripeljati zaposlene varno nazaj v delovna okolja, ki morajo ustrezati višjim higienskim standardom. Poleg tega morajo ponovno vzpostaviti čustveno povezavo in zagotoviti, da se zaposleni počutijo varne na svojih delovnih mestih. To, da lahko ponudimo razkuževanje, ki vključuje tudi robote UVD Robots, je močan in učinkovit način, s katerim naše podjetje odgovarja na potrebe in pričakovanja strank," pravi Anders Høj, direktor oddelka za metode in tehnologije ter čiščenje v podjetju ISS World Services.

Claus Risager, glavni izvršni direktor podjetja Blue Ocean Robotics, se veseli partnerstva z ISS. "Naši roboti še naprej igrajo ključno vlogo, ko pomagajo podjetjem dosegati zahteve v zvezi s pandemijo in tudi širše, kar bistveno zmanjšujea tako število okužb na delovnem mestu kot tudi število zaposlenih na bolniških odsotnostih. Robot UVD Robot ima posebno sposobnost, da zazna, beleži in uporabnikom prikaže, kako razkuženo je določeno območje, s čimer uporabniku omogoča, da enostavno in hitro prilagodi proces in ga po potrebi izboljša. Te sposobnosti nima noben drug UV-C razkuževalni robot."

Paket za medije

O podjetju ISS

ISS, eno vodilnih podjetij za upravljanje objektov in izkušenj delovnega mesta, nudi rešitve za prostore, ki prispevajo k boljšim poslovnim rezultatom, večji produktivnosti ter lepšemu in lažjemu življenju - v skladu z visokimi standardi in z ljudmi, ki jim je mar. Več informacij poiščite na issworld.com.

O podjetju UVD Robots

Podjetje UVD Robots je del ene vodilnih skupin s področja razvoja storitvenih robotov na svetu, Blue Ocean Robotics, ki vključuje znamki GoBe Robots in PTR Robots. Blue Ocean Robotics ima sedež na Danskem, Fast Company pa ga je nedavno uvrstil med deset 'najbolj inovativnih podjetij na področju robotike v letu 2021.'

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210616005504/en/

Kontakti

Camilla Almind Knudsen,
Koordinatorka za odnose z javnostmi v podjetju Blue Ocean Robotics
+45 61 10 02 74
cak@blue-ocean-robotics.com

Vir: UVD Robots

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.