O-STA

Srečanje uporabnikov programske opreme Kopa

Podjetje Kopa je v petek, 7. septembra, na Rogli priredilo tradicionalno srečanje uporabnikov programske opreme podjetja. Podjetje je predstavilo novosti s področja aplikativnih rešitev in najnovejše tehnologije strateških partnerjev, ki jih bodo predstavili tudi na srečanju SIOUG.

Srečanje, ki so se ga udeležili predstavniki več kot 40 podjetij, je bilo sestavljeno iz dveh delov: formalnega, v okviru katerega so potekala predavanja in predstavitve podjetij Kopa, Oracle in Compaq, ter neformalnega, v katerem so se obiskovalci udeležili različnih aktivnosti.

"Naši uporabniki so osrednjega pomena tako za naš uspeh kot za našo prihodnjo strategijo razvoja in dejavnosti," je na srečanju poudaril Bernard Osvald, direktor podjetja Kopa. "Srečanje z njimi nam omogoča predstavitev naših rešitev, obenem pa lahko tudi naše podjetje pobliže prisluhne njihovim željam." Podjetje Kopa se zaveda pomembnosti strank pri izdelavi novih rešitev in tako poizkuša upoštevati njihova mnenja ter povratne informacije. "Uporabniki naše opreme so pokazali veliko zanimanja za nove tehnologije, saj se čedalje bolj zavedajo nujnosti prehoda v elektronsko poslovanje," je razložil Osvald.

Svoj pogled na elektronsko poslovanje in njegovo uresničevanje pa bo Kopa predstavila tudi na 6. strokovnem srečanju slovenskih uporabnikov programske opreme Oracle in sodelovala kot eden izmed pokroviteljev. Bernard Osvald bo v svojem nagovoru obiskovalcem predstavil strategijo podjetja na področju elektronskega poslovanja, predstavljene pa bodo tudi praktične rešitve podjetja.

Kot eden izmed vodilnih slovenskih razvijalcev na Oraclovi platformi so se v podjetju odločili za sodelovanje na več različnih ravneh. Kopa bo tako sodelovala kot razstavljavec in sponzor, sodelovali pa bodo tudi v programskem delu prireditve, saj bodo imeli strokovnjaki podjetja predavanja, kjer bodo predstavili strategijo podjetja in rešitve, izdelane na platformi Oracle.


O podjetju

KOPA, računalniški inženiring, d.d. postavlja kompletne rešitve računalniško podprtih informacijskih sistemov z uporabo najnovejših dosežkov razvoja računalniške tehnologije na področju strojne opreme, sistemske in aplikativne programske opreme ter računalniških omrežij. Naša ponudba zajema rešitve na ključ, ki vsebujejo vse faze uvajanja računalniško podprtih informacijskih sistemov, od idejnega projekta do končne realizacije in posebne rešitve, ki jih izdelamo na željo uporabnikov.