O-STA

Kopa na prireditvi INFOS 2001

KOPA računalniški inženiring d.d. iz Slovenj Gradca je tudi letos edino koroško podjetje, ki se predstavlja na letošnji največji sejemsko-izobraževalno prireditvi INFOS 2001.

KOPA bo sejem izkoristila za predstavitev svojih prizadevanj, kako z uporabo najnovejših dosežkov na področju računalniških tehnologij uspešno pomagati slovenskim proizvodnim podjetjem pri prehodu v moderno elektronsko poslovanje.

Jedro koncepta prenove informacijskega sistema predstavlja sistem KOPA ERP – popolnoma integrirana aplikativna programska rešitev za področje vodenja in spremljanja proizvodnje in poslovanja.

Domači strokovni in širši uporabniški javnosti se bodo predstavili tudi v sklopu seminarskih predavanj. Tam bodo odgovorili, na kakšen način in katere podatke, ki vsebujejo kakršno koli informacijo, potrebno za preživetje na današnjem tržišču, varno shraniti in vzdrževati na enem mestu. V podjetju menijo, da razvoj interneta, ki smo mu priča danes, s svojimi neizmernimi komunikacijskimi zmožnostmi v temeljih spreminja celotno življenje, delovanje človeka in širše družbe.

Obiščete jih lahko na razstavnem prostoru 1P – 09.

O podjetju Kopa d.d.

KOPA, računalniški inženiring, d.d. postavlja kompletne rešitve računalniško podprtih informacijskih sistemov z uporabo najnovejših dosežkov razvoja računalniške tehnologije na področju strojne opreme, sistemske in aplikativne programske opreme ter računalniških omrežij. Ponudba zajema rešitve na ključ, ki vsebujejo vse faze uvajanja računalniško podprtih informacijskih sistemov, od idejnega projekta do končne realizacije in posebne rešitve, ki jih izdelajo na željo uporabnikov.