O-STA

Slava vitezom! Komplet DRAG S/X PnP-X Kit je naprodaj

2. december, 2021 09:35 UTC

SHENZHEN, Kitajska--(BUSINESS WIRE)-- VOOPOO je v novembru napovedal začetek prodaje kompleta DRAG S/X PnP-X KIT v tujini. Izdelek je celovito tehnično nadgrajen na podlagi sistema DRAG S/X, v zasnovo izdelka je vgrajen ključni koncept "viteštva" in je poklon slavi in vrlinam vitezov.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20211202005381/en/

(Foto: Business Wire)

Viteški duh, ki izvira iz duha nemških borilnih veščin v srednjem veku, se je nato v 11. stoletju utelešal v vojakih na evropskih bojiščih, stražarjih cesarjev in Kristusovih bojevnikih. Danes se kultura viteštva nadaljuje in plemenito izraža kot gentlemansko obnašanje. Kljub minevanju časa je edina stalnica vera, ki jo vitez zvesto goji, in osem viteških vrlin, ki se pretakajo v njegovi krvi. Potem ko so se oblikovalci in razvojniki pri VOOPOO seznanili s to legendarno srednjeveško zgodovino in raziskali bistvo viteštva, se jih je ta tradicija globoko dotaknila. V izdelek DRAG S/X PnP-X KIT so bile vključene štiri temeljne poteze: "čast", "pogum", "pravičnost" in "duhovnost", ki jih lahko odkrijejo potrošniki. Vsak poteg iz elektronske cigarete je združitev VOOPOO in konotacije viteza, vsak delček oblaka pa je duhovni portret viteza, ki junaško hiti na bojišče.

V kompletu DRAG S/X PnP-X KIT je izbranih pet novih viteških barv, od katerih vsaka predstavlja bogat oblikovalski jezik. Zlati ščit - vitez templjar za obrambo pravice. Viteško rdeča - vitez z masko za prizadevanje za pravičnost. Viteško kostanjeva - vitez zmaj za obrambo slave. Črna kot orel - črni vitez za pogum in neustrašnost. Viteško siva - paladin za duhovnost.

PnP-X Pod izkazuje viteško duhovnost. Nadgrajeni so kovinski materiali in polnjenje z gumbom na vrhu, kapalnik 510 pa lahko kadar koli zamenjate. Je odporen proti puščanju, priročnejši in bolj prilagodljiv. PnP-X Pod, ki izžareva viteško duhovnost, vam bo omogočil prijetno izkušnjo vejpanja..

Viteška serija izdelkov prinaša "sistem neskončnega pretoka zraka", ki omogoča prilagoditev katere koli dihalne poti. Vitez simbolizira pogum in junaštvo. Komplet DRAG S/X PnP-X KIT uteleša viteški duh hrabrosti. Opremljen je z zmogljivim čipom GENE.TT in nastavljivo močjo od 5-60/80 W. Izdelek lahko zaženete v 0,001 sekunde. Strojna oprema je dovolj zmogljiva, da se lahko vsak vitez brez skrbi poda v boj.

Naloga viteza je varovati državo in ozemlje, slavo in vero ter nositi ljubljeno princeso v svojem srcu. Komplet DRAG S/X PnP-X KIT je opremljen z vgrajeno baterijo 2500 mAh in zunanjo baterijo 18650. Vmesnik za hitro polnjenje Type-C 5V/2A daje vsakemu vitezu polnokrvnost, da lahko v trenutku oživi. Varovanje kompleta DRAG S/X PnP-X KIT pomeni varovanje duha viteštva, katerega kulturna konotacija se prenaša iz roda v rod in inovira že tisočletja.

DRAG S/X PnP-X KIT je bil nadgrajen na podlagi DARG S&DARG X. Največji poudarek je obsežna nadgradnja razpršilnika. Pod PnP X ima nadgrajen kovinski okrasni obroč s teksturo viteškega sloga. Poleg tega je na vrhu gumb za polnjenje, ki je bolj priročen. Zasnova proti puščanju je bolj kompaktna, kapalnik 510 pa lahko kadar koli zamenjate. Skratka, nadgradnja kompleta DRAG S/X PnP-X KIT je obsežna in vredna nakupa. Hkrati pa vejper, ki mu je všeč viteški videz, ne more zamuditi tega vodilnega izdelka z "viteškim duhom". Skupaj se poklonimo časti vitezov!

Umestitev kompletov DRAG S/X PnP-X KIT in DARG S/X PRO se razlikuje. DARG S/X PRO je vrhunski izdelek za profesionalne vejperje, ki želijo doživeti večjo moč in večji oblak.

VOOPOO, ki je bil ustanovljen leta 2017, je v kratkem času dosegel hitro rast in sedaj svoje izdelke prodaja po vsem svetu. VOOPOO je visokotehnološko podjetje, ki združuje področja raziskav in razvoja, oblikovanja, proizvodnje in blagovnih znamk. Ima štiri vodilne serije izdelkov: DRAG, VINCI, ARGUS in V Series. VOOPOO zaposluje več kot 3000 ljudi po vsem svetu in poslovno pokriva več kot 70 držav in regij v Severni Ameriki, Evropi n Aziji.

OPOZORILO: Ta izdelek se lahko uporablja z izdelki e-tekočin, ki vsebujejo nikotin. Nikotin je kemikalija, ki povzroča zasvojenost.

Za več informacij obiščite https://www.voopoo.com/, in sledite našim profilom na omrežjih IG, Facebook in TikTok.

Izvorno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211202005381/en/

Kontakti

Mediji: Tingkai Xu
Naziv: Višji vodja odnosov z javnostmi (Senior PR Manager):
Telefon: 15957944779

Vir: Shenzhen Woody Vapes Technology

Multimedijske vsebine

Foto

(Foto: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.