O-STA

Njegova ekscelenca Justin Sun, veleposlanik, ustanovitelj TRONa in zmagovalec dražbe podjetja Blue Origin, bo s seboj v vesolje popeljal pet članov posadke v sklopu kampanje "Sea of Stars"

22. december 2021 13:10 UTC

ŽENEVA, Švica--(BUSINESS WIRE)-- Njegova ekscelenca Justin Sun, veleposlanik, stalni predstavnik Grenade pri Svetovni trgovinski organizaciji (WTO) in ustanovitelj platforme za kripto valute TRON, je danes sporočil, da je z zmagovalno ponudbo osvojil prvi sedež na otvoritvenem poletu rakete New Shepard podjetja Blue Origin. Celoten znesek ponudbe v višini 28 milijonov ameriških dolarjev je prejela fundacija Club for the Future (Klub za prihodnost) družbe Blue Origin, ki je sredstva vložila v 19 vesoljskih dobrodelnih organizacij ter tako pomagala navduševati prihodnje generacije za kariere na področjih znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike (STEM) in ustvarjati prihodnost življenja v vesolju. Sun in pet članov posadke bodo poleteli z raketo New Shepard leta 2022. Njegova ekscelenca gospod Sun bo prvi Grenadčan, mednarodni diplomat in eden vodilnih predstavnikov industrije tehnologije veriženja blokov, ki bo poletel v vesolje. S seboj bo vzel zastavo Grenade.

Ta objava za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotna objava je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20211222005126/en/

(Grafika: Business Wire)

Podjetje Blue Origin, ki goji vizijo, ki je prihodnost milijonov ljudi, ki bodo živeli in delali v vesolju v korist planeta Zemlje, je 20. julija opravilo svoj prvi človeški polet in se uspešno vrnilo iz suborbitalnega prostora nad Kármánovo črto, mednarodno priznano ločnico med vesoljem in ozračjem.

V okviru načrtovanega potovanja Sun začenja kampanjo "Sea of Stars" (Morje zvezd), poimenovano po kitajskem idiomu "星辰大海", s katero želi sporočiti, da se na Zemlji za prihodnje generacije poglavje človeškega življenja začne, ne pa tudi konča. Brezmejno morje zvezd je tista prava naslednja ločnica. V prihodnjih mesecih bo njegova ekscelenca gospod Sun imenoval pet izjemnih moških in žensk, ki bodo potovali z njim. Med kandidati so lahko člani skupnosti TRON DAO, ki jo sestavljajo dolgoročni imetniki kripto kovancev TRX, BTT, JST, SUN, NFT in WIN ter drugi izjemni voditelji iz sveta mode, umetnosti, tehnologije, raziskovanja vesolja in podjetništva. Podrobnosti o postopku nominacije in merilih bodo objavljene v prihodnjih mesecih.

"S hitrim razvojem komercialne letalske in vesoljske industrije bodo popotovanja v vesolje morda postala sanje, ki jih bo lahko uresničil vsak človek v svojem življenju. Vstopamo v obdobje velikih vesoljskih poletov. Na tej izjemni poti mora sodelovati več ljudi," je rekel njegova ekscelenca gospod Sun. "Pobuda družbe Blue Origin, da bi v vesolje popeljala več ljudi, da bi Zemljo uzrli kot naš edini skupni dom, je izjemna. Fundacija Club for the Future ponuja način, kako to izkušnjo uporabiti za navdihovanje mladih po vsem svetu, da sanjajo in uresničujejo svoje sanje o znanosti, tehnologiji in raziskovanju vesolja. Čutil sem se obvezanega, da s svojo ponudbo pomagam uresničevati to vizijo."

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211222005126/en/

Kontakti

Kontakt skupnosti TRON DAO
Anjali George
anjali@tron.network

Kontakt podjetja Blue Origin
media@blueorigin.com

Vir: TRON

Multimedija

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.