O-STA

MERKUR prevzema trgovski center v Črnomlju

SPOROČILO ZA JAVNOST

Črnomelj/Naklo, 7. januarja 2022 - MERKUR trgovina d.o.o., z novim letom prevzema nov trgovski center na nekdanji lokaciji trgovine TGH v Črnomlju. TC MERKUR Črnomelj je tako že 24. trgovski center, s katerim MERKUR trgovina širi in krepi svojo maloprodajno mrežo.

Trgovski center bo za kupce odprt od 17.1.2022 dalje, v MERKURjevi podobi pa bo zasijal po 15.3.2022.

"Nov center bo glede na MERKURjeve standarde srednje velik in bo vključeval vse MERKURjeve oddelke- tako tiste za dom, kot za mojstre. Ponudba v centru bo namenjena tako pravnim, kot fizičnim osebam, V prvem četrtletju bomo center postopoma posodobili in ga uredili skladno z MERKURjevo celostno podobo. Navkljub predvidenim delom, bo oskrba kupcev potekala nemoteno." pojasnjuje generalni direktor MERKUR trgovina d.o.o. Blaž Pesjak.

Z novim trgovskim centrom v Črnomlju MERKUR trgovina nadaljuje svojo 125 letno tradicijo oskrbe kupcev z domskim, tehničnim, gradbenim, kmetijskim in vrtnim blagom, predvsem pa želi svojo ponudbo približati kupcem na področju Bele krajine.

V podjetju pričakujejo, da bo trgovski center v Črnomlju v svoji končni podobi pričel delovati predvidoma po 15.3.2022, vse kupce pa prijazno vabijo v center od 17.1.2022 dalje. V času prenovitvenih del prosijo za strpnost in razumevanje.

____________________________________________________________________________________

Več informacij: Lidija Rakuša, direktorica marketinga MERKUR trgovina d.o.o., lidija.rakusa@merkur.si, 04 258 7713/ 041 411 046