O-STA

Po pridobitvi 15 milijonov dolarjev zasebnega financiranja se YGG SEA podaja v začetno ponudbo $SEA žetona na platformi Copper

TAIPEI, Tajvan--(BUSINESS WIRE) -- Yield Guild Games Southeast Asia (YGG SEA), podorganizacija decentralizirane avtonomne organizacije (subDAO) filipinskega zagonskega podjetja za na blockchainu temelječe igre Yield Guild Games (YGG), je danes sporočila, da bo v obliki začetne DEX ponudbe (IDO) predstavila svoj žeton $SEA na platformi Copper.

Izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na ogled tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220429005347/en/

Avkcija žetona $SEA se na platformi Copper pričenja 9. maja ob 15h po univerzalnem koordiniranem času in bo potekala do 14. maja. Skupaj bo v okviru prve javne ponudbe na voljo 75 milijonov žetonov $SEA, kar predstavlja 7.5 odstotka skupne emisije milijarde žetonov. Izhodiščna cene je postavljena pri 50 centih za žeton.

"IDO je enkratna priložnost za izraz hvaležnosti za neomajno podporo naše skupnosti," je dejala soustanoviteljica podjetja YGG SEA Irene Umar. "Tukaj smo zaradi te skupnosti in radi bi videli, da ima skupnost na podlagi prve javne ponudbe v lasti del YGG SEA-ja. Vse kar lahko rečem je, da sami raziščete, kaj ponujamo: kar vidite danes, je samo začetek tega, kar se bo odvilo v prihodnjih mesecih."

$SEA je žeton upravljanja za YGG SEA. Članom skupnosti daje pravico do glasovanja o upravljavskih predlogih, sistemu razporejanja nagrad, najbolj zaželenih lastnostih in modelih nagrajevanja, ki zadovoljujejo lokalne potrebe, in začetnih priložnostih za nakup nezamenljivih žetonov tako za uporabo v igrah kot tudi izven iger.

Ker je skupnost v samem osrčju YGG SEA-ja, je ceh zavezan vsem omogočiti priložnost in čas za sodelovanje v IDO-ju na pošten in transparenten način. Copper je najbolj decentraliziran in uporabniku prijazen način za sodelovanje v specifični konfiguraciji vzdrževalcev likvidnosti (LBP), kar zagotavlja bolj enakopravno razdelitev žetonov med vse sodelujoče.

Avkcija žetonov na platformi Copper omogoča oblikovanje cene v realnem času, odprto sodelovanje brez potrebe po dovoljenjih in pošteno razdelitev žetonov. Hkrati odvrača bote, ki predvidevajo transakcije, ter tudi kite, da bi tako čim več sodelujočih dobilo žetone $SEA.

CGG SEA je vodilni ceh za Jugovzhodno Azijo, ki je od novembra 2021 investiral v 76 projektov. Članom ceha YGG SEA je na voljo deset iger, še več pa jih prihaja v tem letu. Trenutno ima pisarne v Indoneziji, na Tajskem, v Maleziji in Vietnamu. Po začetni ponudbi se namerava YGG SEA v šestih mesecih razširiti še v tri države, popolna pokritost SEA pa je načrtovana do leta 2024.

YGG SEA je v dveh krogih financiranja že pridobil 15 milijonov dolarjev naložb eminentnih vlagateljev, med katerimi so Crypto.com Capital, Animoca Brands, Solana Ventures in Polygon.

O YGG SEA

YGG SEA, prva podorganizacija decentralizirane avtonomne organizacije (subDAO) Yield Guild Games, je decentralizirana avtonomna organizacija za nakup in upravljanje nezamenljivih žetonov, ki se uporabljajo v metaverzumu. Njeno poslanstvo je ustvariti največjo in najbolj vzdržno virtualno ekonomijo za igre, v katerih z igranjem ustvarjaš dohodek (t.i. igre play-to-earn) v Jugovzhodni Aziji. YGG SEA je ustanovna članica Azijskega združenja za blockchain igre.

Za več informacij obiščite: Splet | Twitter | Discord | Telegram

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220429005347/en/

Kontakti

Dominick Steer, media@yggsea.io

Vir: YGG SEA

Multimedijske vsebine

Logotip


Foto


Grafika: Business Wire


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.