O-STA

Družba NielsenIQ imenonvala Tracey Massey za direktorico operative

CHICAGO--(BUSINESS WIRE)-- NielsenIQ, globalno podjetje za informacijske storitve, je danes imenovalo Tracey Massey za direktorico operative. Podrejena bo glavnemu izvršnemu direktorju in bo nadzorovala vse komercialne in proizvodne vidike ter bo odgovorna za prihodke, načrtovanje razvoja izdelkov, strategije poslovnih enot in vse tržne vidike družbe NielsenIQ.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220609005234/en/

(Foto: Business Wire)

(Foto: Business Wire)

"Tracey bo imela pomembno vlogo pri nadaljnji preobrazbi družbe NielsenIQ, pri čemer bomo še bolj poudarili trajnostno rast z izvajanjem naših strateških pobud," je dejal Jim Peck, izvršni predsednik in glavni izvršni direktor družbe NielsenIQ. "Prinaša več kot 30 let izkušenj v panogi in uspešne rezultate pri rasti in širitvi globalnega poslovanja, predvsem pa bo njena strast do služenja strankam in vzgajanja zelo zavzetih ekip ključnega pomena pri našem razvoju."

Tracey je bila nazadnje globalna predsednica in izvršna direktorica podjetja Mars Pet Nutrition, kjer je vodila največje svetovno podjetje s hrano za hišne živali in pod svojim vodstvom prenovila njegove portfelje izdelkov za nenehno rast. Pred tem je bila regionalna predsednica družbe Mars Confectionary Americas, kjer je uspešno vodila svojo ekipo pri integraciji družbe Mars Chocolate Americas z družbo Wrigley Co. Americas.

"Z veseljem se pridružujem podjetju NielsenIQ in se veselim, da bom s svojimi izkušnjami v industriji blaga široke potrošnje (FMCG) pomagala graditi uspešno prihodnost podjetja," je dejala Tracey Massey.

O podjetju NielsenIQ

NielsenIQ, globalna družba za informacijske storitve, zagotavlja zlati standard na področju spremljanja vedenja potrošnikov in meritev v maloprodaji s pomočjo najbolj prepletenega, popolnega in uporabnega razumevanja razvijajočega se globalnega, večkanalnega potrošnika. NielsenIQ je vir zaupanja za panoge, ki jim služimo, in pionir, ki definira naslednje stoletje meritev na področju vedenja potrošnikov in maloprodaje. Naši podatki, integrirane informacije in napovedna analitika optimizirajo uspešnost družb, ki delujejo na področju potrošniškega in maloprodajnega sektorja, jih približujejo skupnostim, ki jim služijo, in jim pomagajo pospeševati rast.

NielsenIQ, portfeljska družba skupine Advent International, deluje na več kot 90 trgih in pokriva več kot 90% svetovnega prebivalstva. Za več informacij obiščite NielsenIQ.com.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220609005234/en/

Kontakti

Za medije: Gillian Mosher, gillian.mosher@nielseniq.com

Vir: NielsenIQ

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.