O-STA

Quorum Software napoveduje partnerstvo s podjetjem Schlumberger za načrtovanje in ekonomiko naslednje generacije

30. marca 2022

Quorumov Planning Space integriran s Schlumbergerjevo rešitvijo FDPlan

HOUSTON--( BUSINESS WIRE )-- Quorum Software (Quorum), vodilni svetovni proizvajalec programske opreme, namenjen energetski industriji, je danes objavil, da je sklenil pogodbo s podjetjem Schlumberger za skupno integracijo Quorumovega vodilnega programa v panogi Planning Space, ki nudi rešitve za poslovno načrtovanje in naftno ekonomijo, z rešitvijo FDPlan za načrtovanje razvoja polj, ki jo poganja kognitivno okolje za raziskovanje in produkcijo DELFI. Integrirano rešitev bo neposredno nudil Schlumberger s programom Planning Space kot motorjem za naftno ekonomijo.

Kot del dogovora bo Quorum od Schlumbergerja kupil tudi programsko opremo Merak za načrtovanje, tveganje in rezerve.

"Quorum in Schlumberger sta razvila dolgoletne odnose s strankami in partnerji v desetletjih delovanja v energetski industriji," je povedal Gene Austin, glavni izvršni direktor Quoruma. "Združevanje naših vodilnih rešitev za načrtovanje in ekonomiko omogoča strankam po vsem svetu dostop do najpopolnejšega tehnološkega ekosistema v industriji, ki ga podpira naša ekipa energetskih strokovnjakov."

"Partnerstvo med Quorumom in Schlumbergerjem bo našim strankam omogočilo nemoteno integracijo meddomenskih podatkov in delovnih tokov, da bi pospešili sprejemanje odločitev pri načrtovanju, operacijah in v sejni sobi," je dejal Trygve Randen, direktor za digitalne podzemne rešitve pri Schlumbergerju. "Z integracijo okolja DELFI in tokov dela domene z rešitvami za poslovno načrtovanje Quorum omogočamo resnično integrirano izkušnjo, ki povezuje vse funkcije v organizaciji - prvo te vrste v panogi."

Sporazuma začne veljati takoj, Quorum in Schlumberger pa že aktivno sodelujeta z več večjimi energetskimi podjetji, da bi izboljšala svojo učinkovitost in dobičkonosnost z izboljšanim poslovnim načrtovanjem v svoji organizaciji.

O Quorum Software

Quorum Software je vodilni ponudnik programske opreme v energetski industriji po vsem svetu, ki oskrbuje več kot 1800 strank v celotni energetski vrednostni verigi v 55 državah. Quorumove rešitve spodbujajo rast in dobičkonosnost energetskih podjetij s povezovanjem ljudi, delovnih tokov in sistemov s podatki v obliki, pripravljeni za sprejemanje odločitev. Pred dvajsetimi leti smo ponudili prvo programsko opremo v industriji za računovodje plinskih elektrarn, danes pa naše rešitve poenostavljajo poslovanje z naprednimi podatkovnimi standardi in integracijami. Globalna energetska industrija zaupa Quorumovim strokovnjakom in aplikacijam za uspešno krmarjenje po energetski tranziciji, hkrati pa zagotavlja vrednost danes in v prihodnosti. Za več informacij obiščite quorumsoftware.com.

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220630005221/en/

Kontakti

Mediji:
Lauren Force lforce@pancomm.com 617 502 4366

Vir: Quorum Software

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.