O-STA

Podjetje GE - Plastics izbralo Pavilionovo tehnologijo za drugo polikarbonatno linijo; investicija podpira GE-jevo strategijo šestih ključev

AUSTIN, Teksas--(BUSINESS WIRE)--20. marec 2006--Podjetje Pavilion Technologies, eno izmed vodilnih podjetij na svetu na trgu tehnologije prediktivnih modelov, sporoča, da je GE - Plastics, največji svetovni proizvajalec polikarbonata in divizija podjetja General Electric Company (NYSE:GE), izbralo Pavilionovo tehnologijo prediktivnih modelov (MPC) za polimere za drugo linijo polikarbonatov v proizvodni enoti v španski Cartageni. GE - Plastics v tej proizvodni enoti Pavilionovo rešitev uporablja na dveh proizvodnih linijah za polikarbonat LEXAN (R) že od leta 2003, s čimer nenehno zmanjšuje variabilne stroške in izboljšujejo kakovost proizvodov. To je 82. polimerna linija, ki bo opremljena s Pavilionovo rešitvijo za kontrolo polimerov, kar še krepi Pavilionov položaj vodilnega dobavitelja industrije polimerov.

"Naše stranke se na nas zanašajo, da bomo izpolnili njihova pričakovanja glede kvalitete in na trg nenehno dajali produkte, ki izboljšujejo dobičkonosnost," je dejal Gary Pritchard, član uprave, pristojen za predelovalne dejavnosti pri GE - Plastics. "Naše tovarne morajo zato biti dovolj fleksibilne, da pogosto menjavajo produkte in delujejo v ozkih omejitvah specifikacij za posamezne produkte. Na osnovi uspešnosti Pavilionovih rešitve na liniji LX1 verjamemo, da nam bodo Pavilionove MPC rešitve omogočile, da konsistentno izpolnjujemo visoke standarde naših kupcev, hkrati pa nenehno zmanjšujemo stroške.

Pavilionova rešitev je bila uporabljena na LX1 liniji, kjer GE proizvaja polikarbonatno smolo LEXAN (R). LEXAN (R), ki je prišel na trg pred 40 leti kot prvi polikarbonat, je visoko zmogljiva plastika, ki je na voljo v več kot 500 različnih variantah. LEXAN (R) smola oblikovalcem daje nove priložnosti za inovativne in stroškovno učinkovite produkte kot so očala, CD-ji, kuhinjska posoda in poslovna oprema.

Podjetje GE - Plastics bo izkoristilo Pavilionove zmogljivosti za hibridno modelno in končno kontrolo, s čimer bo bolje upravljalo portfelj LEXAN (R) produktov in specifikacij od trdnega stanja do tranzicije. Ta pristop bo še zmanjšal čas tranzicije in količino odpadkov, ki pri tem nastanejo.

"GE - Plastics je zavezan svojim strankam nuditi višjo dodano vrednost," je dejal Ralph Carter, predsednik uprave podjetja Pavilion Technologies. "Dejstvo, da GE - Plastics še naprej uporablja naše rešitve priča o njihovi vrednosti za podjetja, ki so zavezana nenehnim izboljšavam."

O Pavilionovi rešitvi za polimere

Pavilion Technologies postavlja standarde v industriji polimerov, saj njihove aplikacije na podlagi prediktivnih modelov uporablja več uporabnikov, kot katerekoli druge rešitve. MPC rešitve, ki jih uporabljajo pri vseh večjih procesnih tehnologijah in na vseh glavnih tipih katalizatorjev, imajo daleč najboljše zmogljivosti na tem področju. Pavilionove rešitve za polimere proizvajalcem polimerov omogočajo, da znižujejo variabilne stroške, izboljšajo kakovost proizvodnje in produktivnost ter pomagajo pri doseganju okoljskih standardov. Pavilionove stranke iz industrije polimerov se lahko fleksibilno odzivajo na spreminjajoče se zahteve trga, kar je ključno pri vse višjih stroških poslovanja in surovin ter vse hujši konkurenci. V kombinaciji s Pavilionovim pristopom za zagotovitev sodelovanja s strankami ValueFirst (TM), MPC rešitve za industrijo polimerov omogočajo višjo in bolj vzdržno dobičkonosnost investicij kot katerekoli druga konkurenčna rešitev.

O podjetju GE - Plastics (www.geplastics.com)

GE - Plastics je globalni dobavitelj plastičnih smol, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji, zdravstvu, zabavni elektroniki, vzdržljivi embalaži, gradbeništvu, telekomunikacijah in pri optičnih medijih. Podjetje proizvaja in sestavlja polikarbonate, ABS, SAN ASA, PPE, PC/ABS, PBT, in PEI smole ter LNP(TM) linijo visoko zmogljivih specialnih mešanic.

O podjetju Pavilion Technologies (www.pavtech.com)

Modelna tehnologija programske opreme Pavilion Technologies izboljšuje dobičkonosnost vodilnih proizvajalcev, med drugim podjetij Cemex, Dyckerhoff AG, Glacial Lakes Energy, NOVA Chemicals, Nestle, SABIC Europe in TOTAL Petrochemicals. Na podlagi najbolj zmogljive programske opreme za prediktivne modele v sektorju, Pavilionove rešitve izboljšujejo proizvodne procese, saj omogočajo hitro odzivanje na zahteve trga ter nenehno zniževanje stroškov, konsistentno kvaliteto in izboljšanje kvalitete okolja. Z zavezanostjo omogočanju najvišje donosnosti naložb v sektorju Pavilionova metodologija ValueFirst (TM) zagotavlja predvidljive rezultate. To vam zagotavljamo.

GE in LEXAN(R) sta registrirani blagovni znamki podjetja General Electric Company.

Pavilion je v ZDA registrirana blagovna znamka podjetja Pavilion Technologies, Inc.

Schwartz Communications

Annie Klein,

415-512-0770

pavilion@schwartz-pr.com