O-STA

Expensify daje računovodjem priložnost, da osvojijo mesto na ExpensiConu v Italiji

Od danes naprej je računovodjem na voljo pet že plačanih mest na ExpensiConu - najpomembnejši svetovni računovodski konferenci, ki jo bo podjetje Expensify gostilo maja 2023 v kraju Borgo Egnazia v deželi Apuliji v Italiji.

PORTLAND, Oregon--(BUSINESS WIRE)-- Expensify, Inc. (Nasdaq: EXFY), plačilna superaplikacija, ki posameznikom in podjetjem po vsem svetu pomaga poenostaviti upravljanje denarja pri izdatkih, službenih karticah in računih, je danes predstavila natečaj za pet mest na ExpensiConu z naslovom "Win your spot at ExpensiCon" ("Osvoji mesto na ExpensiConu"). Sodeluje lahko katerikoli računovodja, vendar jih bo le pet osvojilo dve mesti na tej ekskluzivni konferenci samo za povabljene, in sicer zase in za enega gosta.

To sporočilo za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20221004005072/en/

"Združili smo 100 najboljših in najspretnejših v panogi, pet izmed najbolj zaželenih mest v računovodstvu pa je zdaj na voljo vsem računovodjem iz podjetij vseh velikosti," je povedal David Barrett, ustanovitelj in glavni izvršni direktor podjetja Expensify. "To je edinstvena priložnost, da se pridružite globalni skupnosti računovodskih vodij s stotinami let skupnih izkušenj in načrtujete naslednjo generacijo poklica. Skupaj lahko opredelimo in rešimo najzahtevnejše izzive, ki bodo zaznamovali ta prostor v prihodnjih letih."

ExpensiCon bo vključeval nabor nagovorov, okroglih miz, pogovorov ob ognju, priložnosti za nadaljnje strokovno izobraženje ali mreženje ena na ena, strateških delavnic in VIP dogodkov. Poleg tega bodo udeleženci in njihovi gostje spoznavali lepote Apulije v Italiji na skrbno pripravljenih izletih za krepitev odnosov, ki bodo potekali po vsej regiji in vključevali izdelavo testenin, degustacijo vin, izlete z jahtami in drugo.

Na prejšnjih konferencah ExpensiCon na otokih Bora Bora in Maui so sodelovali predstavniki podjetij PwC, Deloitte, BDO, CLA, Baker Tilly in EisnerAmper ter slavnostni govorniki, kot so Travis Kalanick iz podjetja Uber, René Lacerte iz Bill.com, Zach Nelson iz NetSuite in Rod Drury iz Xero.

Tekmovanje "Osvoji mesto na ExpensiConu" se konča 1. marca 2023, zmagovalci pa bodo objavljeni kmalu zatem. Sodelujte že danes - ura teče!

O podjetju Expensify

Expensify je plačilna superaplikacija, ki posameznikom in podjetjem po vsem svetu pomaga poenostaviti upravljanje denarja. Več kot 12 milijonov ljudi uporablja brezplačne funkcije Expensify, ki vključujejo kartice za podjetja, sledenje izdatkom, povračilo stroškov naslednji dan, izdajanje računov, plačevanje računov, obračun plač in rezervacijo potovanj v eni aplikaciji. Vse brezplačno. Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja, vodite ekipo ali vodite poslovne knjige za svoje stranke, vam Expensify olajša delo, tako da imate več časa, da se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221004005072/en/

Kontakti:

Phong Le, press@expensify.com

Vir: Expensify, Inc.

Multimedija

Video

Logotip

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.