O-STA

Podjetje NOVA Chemicals izbralo Pavilionovo tehnologijo inteligentnih prediktivnih modelov (TM) za opremo svojih obratov po vsem svetu; vrhunska analiza bo izboljšala sprejemanje poslovnih odločitev

AUSTIN, Teksas, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 22. marec 2006 - Podjetje Pavilion Technologies, eno izmed vodilnih podjetij na svetu na trgu tehnologije prediktivnih modelov, je danes sporočilo, da je podjetje NOVA Chemicals (NYSE:NCX) izbralo Pavilionovo tehnologijo inteligentnih prediktivnih modelov (MPI) kot ključno komponento svojega programa za zagotavljanje proizvodne odličnosti. NOVA Chemicals se je za uporabo Pavilionove tehnologije odločilo po uspešno izvedenem pilotskem projektu v svojem proizvodnem obratu Joffre. Tehnologija MPI bo podjetju NOVA Chemicals omogočila razvoj obsežnih modelnih analiz, s čimer se bo izboljšala natančnost in pravočasnost sprejemanja odločitev.

Vse od sklenitve strateškega zavezništva s Pavillion Technologies leta 2004, je NOVA Chemicals vpeljevalo Pavilionove sisteme naprednega nadzora nad postopki (APC) kemičnih in polimerskih rešitev v vseh svojih proizvodnih obratih. Tehnologija MPI NOVI Chemicals omogoča nadgradnjo APC z uporabo enakih modelov, kot se uporabljajo pri naprednih nadzorih nad postopki, pri nadzoru nad poslovanjem in delovanjem. Prav tako bomo te procese lahko vizualizirali kjerkoli v podjetju s pomočjo aplikacij xMII in Enterprise Portal podjetja SAP.

"Zaradi uspešnosti našega prvega sodelovanja s Pavilionom, smo zadovoljni da lahko naše sodelovanje razširimo tudi na področje prediktivne analize," je dejal Bill Greene, podpredsednik oddelka za proizvodnjo olefinov/poliolefinov pri NOVI Chemicals. "Poslovna učinkovitost v povezavi s proaktivnim sprejemanjem odločitev bo še nadalje izboljševala zanesljivost, zmanjšala stroške in izboljšala cikel pretoka kapitala."

Pavilion Technologies je že 15 let vodilno podjetje pri razvoju in vgraditvi prediktivnih modelov za nadzor in optimizacijo kompleksnih proizvodnih procesov. Izdelovalci lahko sedaj s pomočjo zmogljivega Pavilionovega modela:

- Bistveno spremenijo svoj postopek sprejemanja odločitev ter ga iz reakcijskega spremenijo v proaktivnega s pomočjo modela prediktivne inteligence;

- zmanjšajo potreben čas od odločitve do delovanja preko nadzora in optimizacijo svojih proizvodnih procesov s pomočjo prediktivnih modelov;

- Izboljšajo načrtovanje s pomočjo bolj uporabnega in natančnega načrtovanja proizvodnje, stroškov in zmogljivosti na podlagi modelov;

Programska infrastruktura, ki temelji na Pavilion8, lahko avtomatično zazna spremembe v delovnem okolju, opozori zaposlene in optimalno določi proizvodne cilje glede na predvideno prihodnjo zmogljivost. Tako v končni fazi znižuje stroške, povečuje marže in zagotavlja varovanje okolja. Pavilion8 je opremljen s certifikatom "Powered By SAP NetWeaver(R)" ter integriran s SAPovo aplikacijo xMII za vizualizacijo. Pavilion8 prav tako podpira SAP XI za povezljivost znotraj zanke z mySAP ERP sistemom.

"Zadovoljni smo, da bo NOVA Chemicals uporabilo Pavilionov inteligentni prediktivni model kot ključno komponento svoje informacijske infrastrukture," je dejal Ralph Carter, predsednik uprave Pavilion Technologies. "Naše sodelovanje omogoča edinstveno platformo za inovativne in dragocene proizvodne rešitve."

O podjetju NOVA Chemicals (www.novachem.com)

NOVA Chemicals proizvaja plastiko in kemikalije ki so bistvenega pomena za vsakdanje življenje. Naši zaposleni razvijajo in izdelujejo materiale za podjetja iz celotnega sveta, ki izdelujejo potrošne, industrijske in embalažne izdelke. NOVA Chemicals pri svojih postopkih zagotavlja učinkovito zdravstveno, varnostno in okoljsko delovanje ob uporabi Odgovorno Skrb (Responsible Care(R)). Delnice podjetja kotirajo na borzah v Torontu in New Yorku, med drugim na NCX.

O podjetju Pavilion Technologies (www.pavtech.com)

Modelna tehnologija programske opreme Pavilion Technologies izboljšuje dobičkonosnost vodilnih proizvajalcev, med drugim podjetij Cemex, Dyckerhoff AG, Glacial Lakes Energy, NOVA Chemicals, Nestle, SABIC Europe in TOTAL Petrochemicals. Na podlagi najbolj zmogljive programske opreme za prediktivne modele v sektorju, Pavilionove rešitve izboljšujejo proizvodne procese, saj omogočajo hitro odzivanje na zahteve trga ter nenehno zniževanje stroškov, konsistentno kvaliteto in izboljšanje kvalitete okolja. Z zavezanostjo omogočanju najvišje donosnosti naložb v sektorju Pavilionova metodologija ValueFirst (TM) zagotavlja predvidljive rezultate. To vam zagotavljamo.

Pavilion, Pavilion Technologies, Soft Sensor so registrirane blagovne znamke podjetja Pavilion Technologies, Inc v ZDA.

SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, "Powered By SAP NetWeaver" in ostali proizvodi ter storitve SAP v tem sporočilu ter njihovi logotipi so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke SAP AG v Nemčiji in več ostalih državah po svetu.

Schwartz Communications

Carolyn Adams,

415-512-0770

email: pavilion@schwartz-pr.com