O-STA

Buzzi Cement za povečanje operativne učinkovitosti izbral Pavilion: eden izmed največjih proizvajalcev cementa bo zmanjšal stroške energije in povečal produkcijo

AUSTIN, Teksas--(BUSINESS WIRE)--27. marec 2006--Pavilion Technologies, eno izmed vodilnih podjetij na svetu na trgu programske opreme prediktivnih modelov, je danes sporočil, da je sklenil sporazum z Italijanskim podjetjem Buzzi Unicem, enim izmed največjih proizvajalcev cementa na svetu. Na podlagi sporazuma bo Buzzi Unicem uporabil Pavilionovo rešitev za peč Pavilion8, ki bo implementirana na peči v proizvodni enoti Robilante. Rešitev bo podjetju Buzzi Unicem omogočila, da izboljša kvaliteto produktov in poveča produkcijo, ob tem pa poveča uporabo sekundarnih goriv.

"Naša podružnica Dyckenhoff je s Pavilionovo rešitvijo realizirala precejšnje prihranke, zato verjamemo, da bo Buzzi Unicem v tovarni Robilante dosegel podobne učinke," je dejal Dott Luigi Buzzi. "Pavilionovo garancija na podlagi programa ValueFirst(TM) skupaj z odličnimi referencami v cementni industriji predstavlja formulo za uspeh in pomaga Buzzi Unicemu ustvarjati vrednost preko operativne učinkovitosti." Buzzi Unicem je izbral Pavilionovo tehnologijo Pavilion8 za nadzor peči po tem, ko je dosegel uspešne rezultate na večih proizvodnih lokacijah nemške podružnice Dyckenhoff AG. Projekt Robilante potrjuje Pavilionovo zmožnost, da izpolni potrebe proizvajalcev cementa po vsej Evropi.

"Sporazum z Buzzi Unicemom, enim izmed vodilnih proizvajalcev cementa na svetu, še potrjuje Pavilionov status vodilnega podjetja za rešitve za cementno industrijo v Evropi. Zadovoljni smo, da postajajo naše stranke," je dejal Ralph Carter, predsednik uprave Pavilion Technologies. "Pavilionove napredne tehnologije za procesno kontrolo z merljivimi rezultati izboljšujejo produktivnost bolj kot katerekoli druge rešitve v tej industriji, kar opažajo tudi vodilna podjetja v panogi."

O Pavilionovih rešitvah za cement

Pavilionove rešitve za cement proizvajalcem pomagajo pri najtežjih izzivih, med drugim vse večjem povpraševanju, visokih stroških energije, strogimi okoljskimi kriteriji in uporabo sekundarnih goriv. Pavilionova rešitev na podlagi inovativnih pristopov in preizkušene tehnologije prediktivnih modelov prinaša optimizacijo poslovanja na ključnih področjih, vključno z vertikalno surovo fazo, pečjo in cementnim mlinom. Poleg tega Pavilion zagotavlja nadzor nad izpolnjevanjem okoljskih standardov in poročanje ter upravljanje z proizvodnim procesom. Te aplikacije za modeliranje, upravljanje, nadzor, analizo, vizualizacijo in integracijo uporabljajo obsežno strokovno znanje podjetja in zmogljivo programsko platformo Pavilion8(TM). Stranke tako prej dosežejo prag dobičkonosnosti in večjo dodano vrednost na dolgi rok, kot s konkurenčnimi rešitvami.

O podjetju Buzzi Unicem (www.buzziunicem.it)

Buzzi Unicem je eden največjih proizvajalcev cementa na svetu, saj ima s 43 tovarnami cementa in 471 tovarnami pripravljene malte ter 39 terminali po vsem svetu proizvodno zmogljivost 40,5 milijona ton. Buzzi Unicem je mednarodno podjetje, ki večino prihodkov ustvari s cementom, pripravljeno malto in separacijo. Podjetje odlikujejo dolgoročna vizija poslovanja in izjemno zavzeta uprava. S svojo visoko kakovostjo in okolju prijaznimi sredstvi Buzzi ustvarja vrednost na podlagi dolgih izkušenj in poslovne učinkovitosti.

O podjetju Pavilion Technologies (www.pavtech.com)

Modelna tehnologija programske opreme Pavilion Technologies izboljšuje dobičkonosnost vodilnih proizvajalcev, med drugim podjetij Cemex, Dyckerhoff AG, Glacial Lakes Energy, NOVA Chemicals, Nestle, SABIC Europe in TOTAL Petrochemicals. Na podlagi najbolj zmogljive programske opreme za prediktivne modele v sektorju, Pavilionove rešitve izboljšujejo proizvodne procese, saj omogočajo hitro odzivanje na zahteve trga ter nenehno zniževanje stroškov, konsistentno kvaliteto in izboljšanje kvalitete okolja. Z zavezanostjo omogočanju najvišje donosnosti naložb v sektorju Pavilionova metodologija ValueFirst (TM) zagotavlja predvidljive rezultate. To vam zagotavljamo.

Pavilion je v ZDA registrirana blagovna znamka podjetja Pavilion Technologies, Inc.

Schwartz Communications

Carolyn Adams,

415-512-0770

email: pavilion@schwartz-pr.com