O-STA

Valuence spreminja ime podjetja za nakup blaga luksuznih blagovnih znamk Nanboya v ALLU za svoje čezmorske lokacije

HONGKONG--(BUSINESS WIRE)-- Skupina Valuence ponuja vrednost, ki spreminja življenje, prilagojeno posameznim zainteresiranim stranem, in spodbuja ljudi povsod po svetu, da živijo sebi zvesto življenje. Podjetje Valuence International Ltd. (Posebna upravna regija Hongkong Ljudske republike Kitajske; Susumu Muguruma, direktor) je objavilo, da je spremenilo ime Nanboya za vse svoje čezmorske lokacije v trgovsko ime ALLU.

Krepitev maloprodaje in trženja v tujini
Valuence širi svojo prisotnost v tujini vse od odprtja svoje prve pisarne v Hongkongu julija 2019. Podjetje zdaj upravlja skupno 34 lokacij v 16 državah.
Valuence International prav tako širi svoje čezmorske prodajne kanale, vključno s spletnim lansiranjem STAR BUYERS AUCTION, medpodjetniške dražbe za trgovce. Ta spletna dražba omogoča povsod po svetu sodelovanje podjetjem, ki se ukvarjajo s ponovno uporabo. Podjetje je lansiralo tudi maloprodajno znamko ALLU za splošne potrošnike v ZDA, s čimer je dodatno razširilo čezmorske prodajne kanale.

Sprememba imena Nanboya v ALLU je namenjena krepitvi trženja in privlačnosti za kupce s ponudbo enotne blagovne znamke za nakupe in prodajo z namenom, da se v prihodnosti začne maloprodaja v različnih državah.
ALLU pomeni "all for you" (vse za vas) in se nanaša na obvezo podjetja, da prisluhne strankam, ponudi širok nabor storitev in predstavlja vrednost za prihodnost. Poleg tega se je podjetje odločilo združiti svoja čezmorska podjetja za nakup blaga luksuznih blagovnih znamk in maloprodajna podjetja pod enotno blagovno znamko ALLU, ki jo imajo radi kupci po vsem svetu.

Skupina Valuence bo še naprej odpirala nakupovalne lokacije pod blagovno znamko ALLU v tujini, s čimer bo znamko dodatno okrepila s širjenjem maloprodajnih podjetij v vsaki državi.

  • Valuence International Ltd. (https://www.valuence.inc/en/group/international/)

    • Ustanovitev: 19. novembra 2008 (skupina ustanovljena: septembra 2015)

    • Direktor in predsednik: Susumu Muguruma

    • Sedež: 16F, Tower 5, The Gateway, Harbour City, Kowloon, Hongkong

    • Poslovna področja: Nakup in prodaja blaga luksuznih blagovnih znamk, plemenitih kovin, dragih kamnov itd.

*Valuence International Ltd. je skupina podjetja Valuence Holdings Inc. (edinstvena koda vrednostnega papirja: TSE Growth Market 9270, https://www.valuence.inc/en/).

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Informacije:
Služba za odnose z javnostmi,

Valuence Holdings Inc.
Tel.: +81-3-4580-9983

E-pošta: media@valuence.inc

Vir: Valuence Holdings Inc.