O-STA

Izjemno hiter! Gigant v sektorju električnih cigaret VOOPOO je dal na trg futuristični ARGUS P1 s hitrim polnjenjem

ŠENZEN, Kitajska--( BUSINESS WIRE )-- Dne 18. oktobra je gigant v sektorju električnih cigaret VOOPOO, ki slovi po svojem priljubljenem izdelku DRAG, na svoji spletni strani začel prodajati svoj najnovejši Pod, ARGUS P1. ARGUS P1 je opremljen s hitrim polnjenjem 15W PD in futuristično mehansko zasnovo, ki bo osvežila vaš vtis o elektronski cigareti POD!

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Oglejte si celotno sporočilo tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20221020005607/en/

Polnjenje preko kabla 15 W PD učinkovito skrajša čas polnjenja

ARGUS P1 z vgrajeno 800mAh baterijo in podpornim USB-PD polnilnim adapterjem je opremljen s 15W PD hitrim polnjenjem, ki napolni baterijo od 0 do 80 % v 12 minutah. Za polnjenje od 0 do 100 % potrebujete le toliko časa kot za to, da spijete eno skodelico kave. To je električna cigareta, pri kateri vas življenjska doba baterije ne bo skrbela.

Futuristična mehanska zasnova odraža kakovost izdelave na ravni kolekcije

ARGUS P1 prikazuje futurističen in mehanski slog v napol kovinskem, napol prosojnem dizajnu. Apreture petih različnih barv prinašajo uporabnikom edinstveno izkušnjo. Narejen je iz trpežne cinkove zlitine, z visoko fleksibilnostjo zasnove z enakomernimi koti, ki so gladki in nežni na dotik ter udobni in naravni v oprijemu. Poleg tega je vidno vezje, v katerem je čip GENE.AI 1.2 prvič prikazan v zasnovi izdelka, ki je "prava inteligenca" ter čar znanosti in tehnologije, ki uporabnike navdušuje z osupljivim videzom. Štirje indikatorji LED z inovativno optično zasnovo omogočajo, da je svetloba mehka in prozorna, ter kažejo nivo moči v realnem času, kar je izvrstno in praktično. Preprost dizajn daje vpogled v izjemno tehnološko moč VOOPOO.

GENE.AI 1.2 zaznava pritisk pri potegih dima in prilagaja moč

GENE.AI 1.2 ima samodejno prilagajanje moči, ki zagotavlja optimalno nastavitev moči z zaznavanjem vsakega potega dima brez ročnega prilagajanja ali preklapljanja načinov, je enostaven za uporabo in varčen z energijo. Poleg tega GENE.AI 1.2 zagotavlja 6 zaščit, vključno z zaščito pred prekomernim potegom dima 8 s, zaščito pred kratkim stikom, zaščito pred prenapolnjenostjo, zaščito pred izpraznjeno baterijo, zaščito pred prekomernim izhodnim tokom in zaščito čipa pred pregrevanjem.

Tehnologija atomizacije ITO prinaša čudovito aromo in okus

ARGUS P1 je opremljen z inovativno platformo ITO za način vdihovanja iz ust v pljuča. Edinstvena zasnova drenažnega rezervoarja pospeši dovajanje olja, posebna grelna tuljava pa omogoča večjo ogrevalno površino. Zagotavljajo bolj gladek prenos nikotinske soli in zadostno atomizacijo, kar uporabnikom prinaša prvobitno bogato izkušnjo okusa.

Izberite ARGUS P1 in uživajte v neskončnem čaru izjemno hitrega polnjenja. Naj veselje do vejpanja nikoli ne mine!

O podjetju VOOPOO

Podjetje VOOPOO je bilo ustanovljeno leta 2017 in se je hitro povečalo z izdelki DRAG, ki so bili v kratkem času široko priznani po vsem svetu. Kot visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem, oblikovanjem, proizvodnjo in znamčenjem, ima VOOPOO štiri glavne serije izdelkov: ARGUS, DRAG, VINCI in V. Trenutno je VOOPOO prisotno v več kot 70 državah Severne Amerike, Evrope in Azije.

Spletna stran: https://www.voopoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/voopootech_official/

Facebook: https://www.facebook.com/voopooglobal

YouTube: https://www.youtube.com/c/VOOPOO

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoofans

Spletna trgovina: https://shop.voopoo.com/

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221020005607/en/

Kontaktni podatki

Nical Zhang
Vodja za odnose z javnostmi

Nical.zhang@voopootech.com

Vir: VOOPOO

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice