O-STA

Zanetite športno strast! Pridružite se tekmovanju VOOPOO Infinity 23. novembra in osvojite nagrado 5.000 dolarjev!

SHENZHEN, China--(BUSINESS WIRE)-- V sezoni, polni strasti do športa, so bili ljudje po vsem svetu navdušeni nad gibanjem. VOOPOO, svetovno priznana blagovna znamka elektronskih cigaret, ki vztraja pri osredotočenosti na stranke ter zagovarja zdrav življenjski slog in inovacije, je na svojem uradnem spletnem mestu začela uradno dejavnost VOOPOO Infinity Go Go Go, da bi spodbudila športni duh uporabnikov elektronskih cigaret.

VOOPOO je svojemu vodilnemu izdelku že dal posebno podobo z izdajo omejene serije ARGUS, ARGUS MT, ARGUS XT, ARGUS GT II, ARGUS POD in ARGUS PRO. Kampanja VOOPOO Infinity Go Go Go, ki se je začela istočasno, je od začetka pritegnila pozornost številnih oboževalcev in uporabnikov elektronskih cigaret.

Naredite svoje umetniško delo in podprite svojo najljubšo ekipo ter osvojite nagrado v vrednosti 5.000 ameriških dolarjev!

23. novembra bo VOOPOO na svoji uradni spletni strani uradno organiziral drugo fazo VOOPOO Infinity Go Go Go.

Na objavljeni strani z aktivnostmi smo presenečeni ugotovili, da VOOPOO skriva tudi veliko ugodnost, in sicer glavno nagrado v višini 5.000 ameriških dolarjev. Glede na uradne informacije lahko ugotovimo, da bo šlo za tekmovanje z izzivom "naredi sam", ki je lahko povezano z ustvarjanjem svojih najljubših izdelkov. Obiščite stran aktivnosti VOOPOO Infinity Go Go Go in pričakujte objavo ustreznih informacij o tej dejavnosti. Kdo bo osvojil glavno nagrado 5.000 ameriških dolarjev?

VOOPOO v to dejavnost vključuje športno strast, kot so "inovativnost", "vztrajnost" in "združevanje", ki ustreza vrednotam lastne blagovne znamke VOOPOO, ter tako svojim uporabnikom in oboževalcem in celo industriji sporoča, da je zdrav način življenja osnova za razvoj in neskončne inovacije, ki premikajo prihodnost. Podrobnejše informacije o pravilih natečaja in določitvi nagrad najdete 23. novembra na strani aktivnosti VOOPOO Infinity Go Go Go.

O podjetju VOOPOO

Podjetje VOOPOO je bilo ustanovljeno leta 2017 in se je hitro povečalo z izdelki DRAG, ki so bili v kratkem času široko priznani po vsem svetu. Kot visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem, oblikovanjem, proizvodnjo in znamčenjem, ima VOOPOO štiri glavne serije izdelkov: ARGUS, DRAG, VINCI in V. Trenutno je VOOPOO prisoten v več kot 70 državah Severne Amerike, Evrope in Azije.

Spletna stran: https://www.voopoo.com/

Instagram: https://www.instagram.com/voopootech_official/

Facebook: https://www.facebook.com/voopooglobal

YouTube: https://www.youtube.com/c/VOOPOO

Tiktok: https://www.tiktok.com/@voopoofans

Spletna trgovina: https://shop.voopoo.com/

Oglejte si izvorno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221020005607/en/

Kontaktni podatki

Nical Zhang
Vodja za odnose z javnostmi

Nical.zhang@voopootech.com

Vir: VOOPOO