O-STA

Družbi Illumination in Nintendo objavljata drugi napovednik in japonsko glasovno zasedbo za film The Super Mario Bros

SANTA MONICA, Kalifornija, in KYOTO, Japonska--(BUSINESS WIRE)-Družbi Illumination (sedež: Santa Monica, Kalifornija, ZDA; ustanovitelj in izvršni direktor: Chris Meledandri) in Nintendo Co., Ltd. (sedež podjetja: Kyoto, Minami-ku, Japonska; predstavniški direktor in predsednik: v nadaljevanju "Nintendo") sta med današnjim dogodkom Nintendo Direct objavili drugi napovednik za The Super Mario Bros, nov animirani film, ki temelji na svetu Super Mario Bros in je bil predvajan danes med dogodkom Nintendo Direct.

Poleg tega sta podjetji napovedali japonske glasovne igralce za like Mario, princesa Breskvica, Luigi, Bowser in Toad.

Japonska glasovna zasedba

Mario

Mamoru Miyano

Princesa Breskvica

Arisa Shida

Luigi

Tasuku Hatanaka

Bowser

Kenta Miyake

Toad

Tomokazu Seki

  • O animiranem filmu The Super Mario Bros, the Super Mario Bros
    Animirani film Super Mario Bros, ki ga producirata Chris Meledandri iz družbe Illumination in Shigeru Miyamoto iz družbe Nintendo, bosta sofinancirala Universal Pictures in Nintendo, po vsem svetu pa ga bo predvajal Universal Pictures.

Režiserja Aaron Horvath in Michael Jelenic (sodelavca pri filmu Dajmo, najstniški velikani!) po scenariju Matthewa Fogla (film družbe Illumination: Minioni: Grujev vzpon), v filmu pa igrajo Chris Pratt kot Mario, Anya Taylor-Joy kot Princesa Breskvica, Charlie Day kot Luigi, Jack Black kot Bowser, Keegan-Michael Key kot Toad, Seth Rogen kot Donkey Kong, Fred Armisen kot Cranky Kong, Kevin Michael Richardson kot Kamek in Sebastian Maniscalco kot Spike.

  • O družbi Illumination
    Družba Illumination, ki jo je leta 2007 ustanovil Chris Meledandri, je eden vodilnih producentov animiranih filmov na področju zabavne industrije, vključno z Despicable Me- najuspešnejšo animirano franšizo v filmski zgodovini - ter filmi Dr. Seuss' The Lorax, Dr. Seuss' The Grinch and Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov in Zapoj. Film družbe Illumination The Super Mario Bros, ki se bo kmalu začel predvajati, se bo pridružil studijski knjižnici, v kateri sta dva od desetih najboljših animiranih filmov vseh časov. Kultne in priljubljene franšize družbe Illumination, ki jih odlikujejo nepozabni in prepoznavni liki, globalna privlačnost in kulturna relevantnost, so po vsem svetu prinesle več kot 8 milijard dolarjev. Družba Illumination ima ekskluzivno partnerstvo za financiranje in distribucijo z družbo Universal Pictures. Med filmi, ki jih Illumination pripravlja za leto 2023, sta filma The Super Mario Bros in Migration.

  • O družbi Nintendo
    Družba Nintendo Co., Ltd. s sedežem v Kjotu na Japonskem, je s svojimi integriranimi izdelki strojne in programske opreme ustvarila franšize, ki so postale svetovno znane, vključno z izdelki Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ in Splatoon™. Nintendo si prizadeva zagotoviti edinstveno, intuitivno zabavno izkušnjo za vsakogar, saj proizvaja in trži naprave za videoigre, kot je družina sistemov Nintendo Switch™, razvija in upravlja aplikacije za pametne naprave ter sodeluje s partnerji pri številnih drugih zabavnih pobudah, kot so vizualne vsebine in tematski parki. Nintendo je po vsem svetu prodal več kot 5,4 milijarde videoiger in več kot 800 milijonov enot strojne opreme. Od predstavitve Nintendo Entertainment System™ pred več kot 30 leti do danes in v prihodnosti je Nintendovo nenehno poslanstvo ustvarjati edinstveno zabavo, ki nariše nasmeh na obraze ljudi po vsem svetu.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Sarah Rothman
Sarah.Rothman@ledecompany.com


Vir: Illumination