O-STA

Podjetje Globe7 razširilo prisotnost na sedmih celinah

MULTIMEDIA NA VOLJO NA NASLOVU: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5125501

SOUTH PLAINFIELD, New Jersey, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 17 april 2006 - Podjetji Globe7 in Lycos Inc USA sta podpisali triletno neeksluzivno pogodbo, po kateri bodo ključni Lycosov dodatek, to je iskalnik ključnega pomena za Lycos/Globe7 poslovanje v Združenih državah. Kot del integracije in pogodbe bo Globe7 privatni telefonski znamki Lycos zagotavljal funkcije zvoka, realne časovnosti, IM in IPTV z videom na zahtevo.

Globe7, ki nadaljuje s svojo globalno širitvijo, je sedaj na voljo v 187 državah na sedmih celinah (vključno z Antarktiko). Telefonska tehnologija Globe7 Internet2 Soft, ki deluje preko koncepta IPTV, je samo v zadnjem mesecu zabeležila več kot 3 milijone spletnih prenosov. Naknadna grafična analiza je razkrila, da je bilo največ prenosov izvedenih v naslednjih državah: ZDA, Kitajska, Združeno kraljestvo, Maroko, Brazilija, Egipt, Turčija, Vietnam, Poljska, Indija in Francija.

"Trenutno se z največjimi lokalnimi spletnimi stranmi pogajamo, da bi v prihodnjih mesecih rešitev privatnih blagovnih znamk prenesli še v Azijo, Evropo, Južno Ameriko in Severno Ameriko. Nadaljujemo s postopno širitvijo, pri čemer je naš cilj nadzorovana rast," je povedal direktor poslovanja pri Globe7 g. Yogesh.

Globe7 je integriran in zgrajen na platformi vodilnega podjetja na področju spletnega oglaševanja in medijev Axill.com. Pri uspehu Axill.com je ključnega pomena, da se oglase z bogato medijsko in video vsebino posreduje medijskim in geografskim lokacijam na osnovi preferenc in zanimanja uporabnikov. Globe7 se razvija s pomočjo najnovejših tehnologij, kot so: Java, JMF in NIST SIP Stack (National Institute of Standards and Technology - Nacionlni inštitut standardov in tehnologije, zvezna ameriška agencija). Globe7 VOIP klice (govor prek IP) po celotnem svetu omogoča visoko kakovostno omrežje "Verizon Business".

Prihodnje verzije Globe7 bodo vključevale možnost uporabe na računalnikih oziroma programih MAC, LINUX, Pocket PC s H.264 pretočnim in bodo države in regije oskrbovale z video vsebinami z visoko ločljivostjo in z živimi prenosi športnih dogodkov. Celotno omrežje Globe7 upravlja AXILL Europe Ltd, ki ima nadzorni/podatkovni center v Stradfordu v Londonu. Gre za enega največjih SIP Soft Switch centrov na svetu, saj hkrati poteka koordinacija več milijonov klicev.

"Globe7 uveljavljamo kot edinstveno aplikacijo obdobja internet2, v katerem se informacije, novice, video na zahtevo, glas in realnočasovna komunikacija dostavi neposredno do uporabnikovega računalnika," je dejal izvršni direktor Venkat Meenavalli. Celotna skupina Globe7 je navdušena nad zadnjo lestvico myVoipProvider.com, ki Globe7 uvršča na vrh ponudnikov VoIP (govor prek IP) storitev. To, da smo se znašli med in bili ocenjeni bolje od odmevnih imen, kot so Yahoo voice, VOIP.NET, InnerVoip, in Speak2Phone, pomeni priznanje našemu predanemu osebju, ki je z neutrudljivim delom uspelo ustvariti nekaj, kar smatramo za prihodnost aplikacij obdobja internet."

Globe7 Soft telefon si je moč prenesti iz spletne strani www.globe7.com

Globe7 Inc, USA, Axill Inc, USA in AXILL Europe Ltd, UK sta podružnici v polni lasti podjetja Northgate Technologies Ltd, India.

MULTIMEDIA NA VOLJO NA NASLOVU: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5125501

KONTAKT:

Globe7 Inc

Yogesh, +1908 500 0500