O-STA

Globe7 izdal verzijo 7.0

Na voljo neomejeno število klicev v 25 držav za zgolj 4,99 dolarja mesečno

SOUTH PLAINFIELD, New Jeresey, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 10. januarja, 2007 - Globe7, ponudnik storitev Sip Soft Phone z internetno televizijo, je sporočil, da je število njegovih uporabnikov po svetu že preseglo 2,5 milijona. Globe7 nudi edinstvene storitve na področju komunikacij in infotainmenta, leta 2006 izdana verzija 5.0, opremljena z dodatnimi SMS in 'My Channel' (moj kanal) funkcijami, pa je postala najljubše orodje za komunikacijo in zabavo pri uporabnikih po vsem svetu; dnevno je zabeleženih več kot 50,000 do 60,000 novih prenosov s spletne strani.

Globe7 verzija 7.0, ki je bila izdana na začetku leta 2007, svojim sedanjim 2,5 milijona uporabnikom kakor tudi novim uporabnikom nudi možnost enomesečnega neomejenega telefoniranja za vsega 4,99 dolarjev mesečno v 25 pomembnih držav, ki vključujejo ZDA, Kitajsko in Singapur. Kot pravi predsednik uprave Globe7 Venkat Meenavalli: "Globe7 je s svojo izjemno ponudbo zasenčil celoten svet internetne komunikacije in prehitel vseh 150 konkurentov. Po mnenju spletne strani myvoipprovider.com drugi prestižni ponudniki - Yahoo, Skype, Vonage in ostali - storitev niso ponudili po tako nizki ceni".

"Širimo se na številne aplikacije in si hkrati s edinstvenimi možnostmi, ki so značilne za Globe7, prizadevamo za več učinkovitosti. To je tisto, na kar mislimo, ko govorimo o višanju vrednosti in kakovosti," dodaja Meenavalli.

Globe7 verzija 7.0 nudi številne funkcije in večjo kakovost zvoka in slike ter več vsebin postaj, kot so AP, ANI, Music Plus, Reuters, Fashion TV in številne druge. Globe7 spoštuje digitalne pravice in ponuja le legalne vsebine sodelujočih agencij.

Vso oglaševanje na Globe7 pokriva Axill skupaj s preostalimi vodilnimi podjetji v panogi, kot so valueclick.com, Revenue.net, Adbrite.com... Globe 7 mesečno beleži več kot 1,8 milijarde priklicev oglasov.

Globe7 je softphone (programski telefon, ki se uporablja na osebnem računalniku), ki ga je moč brezplačno naložiti s svetovnega spleta. Nudi funkcije glas, slika, SMS, IM in prenos videa v realnem času, vse pa napaja spletno oglaševanje. Globe7 omogoča brezplačne klice z osebnega računalnika na osebni računalnik, z osebnega računalnika na mobilni telefon in z osebnega računalnika na stacionarni telefon, tako da uporabnik gleda video vsebine televizije Globe7 TV.

Globe7 je pomembna inovacija in globalno patentiran izdelek, ki ga je razvilo podjetje Northgate Technologies Ltd, trži pa ga Axill.

Več informacij je na voljo na naslovu: www.globe7.com.

KONTAKT:

Globe7 Inc.

Jayesh Patel,

+1 908-327-3900