O-STA

Globe7 predstavlja inovacijo na področju brezžičnih internetnih telefonov - telefone USB z enoletnim brezplačnim klicanjem

Cena 120,00 USD vključuje 1 leto neomejenega klicanja v 25 držav

Poslovni uredniki/uredniki za visoko tehnologijo

Sejem CommunicAsia2007

Stojnica št. 5L3-01

VEČPREDSTAVNOST NA VOLJO NA NASLOVU:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5426612

SINGAPUR - (BUSINESS WIRE) - 14. junij 2007 - Globe7 nadaljuje s širitvijo na tržišče brezžičnih internetnih telefonov in predstavlja dva nova telefona USB s prav posebnim cenovnim načrtom klicanja, ki bo prav gotovo pritegnil pozornost uporabnikov. Celoten strošek potrošnika je 120 USD, vključuje pa eno leto neomejenega klicanja v 25 držav.

Načrt ponudnika Globe7 vključuje najbolj priljubljene klicne destinacije, ki so jih izbrali na osnovi demografske raziskave med uporabniki brezžičnih internetnih telefonov. Države, kamor uporabniki najpogosteje kličejo, so: ZDA, Kanada, Kitajska in Singapur. Izvršni direktor Venkat Meenavalli pravi: "Globe7 si na potrošniškem tržišču ponovno utira pot proti komunikacijam, pri katerih igra glavno vlogo vrednost. Naša baza uporabnikov nenehno raste, mi pa pazimo, da skrbno prisluhnemo njihovim potrebam in željam. Z novo tehnologijo in novimi funkcijami, ki smo jih vključili v našo najnovejšo ponudbo, se bo Globe7 lahko uveljavil kot vodilen ponudnik storitev VoIP na svetu. V skladu s podatki spletnega mesta myvoipprovider.com drugi ponudniki komunikacij visokega profila, kot so Yahoo, Skype, Vonage in drugi, ne ponujajo storitev po tako nizki ceni."

Ker se vedno več potrošnikov odloča za prehod s tradicionalnih na internetne telefonske storitve, so potrebne nenehne inovacije, ki pa ne smejo poseči v priročnost in funkcije, na katere so uporabniki navajeni. Meenavalli je nadaljeval: "Omogočiti nameravamo preprostejše in cenovno dostopnejše ohranjanje stikov z družinskimi člani in prijatelji po vem svetu."

WIPA

Brezžični internetni telefon združuje priročnost brezžičnega telefona in funkcije VoIP. Majhna osnovna naprava, ki se na namizni ali prenosni računalnik priključi prek vrat USB, služi kot polnilnik in zvočnik. Priložena je tudi programska oprema ponudnika Globe7, ki jo je zelo preprosto namestiti. Funkcije: velik grafični zaslon ima približno 10 metrov dosega in baterijo, ki omogoča 100 ur pripravljenosti oziroma 10 ur pogovora. Druga ključna prednost tega modela je, da lahko uporabnik za iskanje stikov, ki jih ima sicer shranjene v računalniku, in klicanje uporabi kar zaslon, kar še povečuje priročnost tega kakovostnega telefona.

ISPA

Internetni telefon s shrambo je bolj podoben pomnilniškemu ključu kot pa telefonu. Uporabljate ga lahko kot eno napravo, služi pa dvema namenoma. Ima namreč 1 GB bliskovnega pomnilnika, v katerega je ob nakupu naložena programska oprema za opravljanje klicev. Prostoročne slušalke z vgrajenim mikrofonom še izboljšujejo funkcijo prostoročnosti. Namestitev programske opreme ni potrebna, saj se samodejno zažene programska oprema, ki je že nameščena ob nakupu. Zadeva je zelo preprosta - vse, kar morate storiti, je, da se prijavite s podatki o svojem računu in začnete klicati. Ko končate klic, napravo enostavno odklopite, pri čemer vam ni treba skrbeti, da boste zmotili kakšen program ali povzročili kako napako.

Druge funkcije: spletna kamera, ki omogoča brezplačen video klepet z družinskimi člani in prijatelji po vsem svetu. Uporabniki lahko tudi spremljajo aktualne novice iz sveta mode, zabave, športa in politike, ki so na voljo v obliki visokokakovostnih pretočnih videoposnetkov.

Oba telefona imata ceno 120 USD, ki vključuje eno leto neomejenega klicanja v 25 držav in brezplačno telefonsko številko v ZDA.

Globe7 je inovativen, globalno patentiran izdelek, ki ga je razvila družba Northgate Technologies Ltd, trži pa ga družba Axill Europe Limited.

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto www.globe7.com

Opomba za urednike: Globe7 je predstavljen tudi na sejmu - obiščete nas lahko na stojnici št. 5L3-01

VEČPREDSTAVNOST NA VOLJO NA NASLOVU:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5426612

STIK:

Globe7 Inc.

Yogesh Patel, +1 908-500-0500